Ahh ce iubesc forumul asta. Sunt 2 ani de cand am plecat din Romania, lasand iubitul meu acvariu acasa..
Bineinteles ca a fost desfintat de fratele meu piesa cu piesa..
Dar eu aici departe ( germania mai exact

) stateam cu inima in pioneze cand vedeam cate un acvariu prin magazine sau alte parti.. Asa viata nu se poate. Mos craciun a venit cu 2 luni mai devreme si mia adus un acvariu cadou( i love you mosule

) bine inteles ca vazuse apa, acu vreo 5 ani ultima data, asa ca era plin de calcar sau ce o fi fost pe geam. Ceva alb uscat si aspru. L-am spalat o saptamana cu otet.. Vai si amar de mine, sa nu zic ca miroasea in apartament de parca timp de 2 ani ,am mancat numai castaveti murati. In fine, a iesit. De clatit iarasi o saptamana, am facut plinul de apa de 10 ori pe zi. Sa fiu sigur ca fac bine. In fine. Deja o dau in povesti lungi

. Deci acvariu 60 litri brut.
Filtrare: 1 sun-sun hw 302+ un resun intern e903 parca. Nu stiu exact. Si inca 2 mai mici, chinezari dar isi fac treaba. Au presiune de mama mama. Toate au venit in pachet prin posta din Romania( accesorile de la vechiul acvariu)
Substrat: aquabasis + batranul squartos de 4 . Cred, nu sunt sigur cat dar stiu ca e potrivit
Lumina: 2 t8 de 18w osram fluora si biolux 965
Fauna: 3 guppy, 1 ottocinclus si una bucata beta( halfmoon am impresia, dar nu sunt sigur)
Flora: eleocharis parvula, echinodorus ( habar nam care) anubias petite nana,althernantera reinecki liliana sau liliacina( da da aia rosie, stiti voi care), christmass moss
Decor: 2 bucati mopan si niste pietre ( de la o baba din gradina, era sa ma si prinda noaptea la 11 ) care leam testat si nu sunt calcaroase.
Acum .. Marea intrebare

pentru care am facut o presentare asa dragalasa.
O sa plec in concediu in tara pentru o saptamana, si problema e cu pestii, mai exact mancarea

? Nam de unde sa fac rost hranitor automat si niste mancare de vacanta gen pastile sau nu stiu ce minuni. Iar sa las pe cineva sa le dea mancare ... Nu am pe nimeni

.. Cum sa o scot la capat?
Ps. Am dat comanda la un coleg de un pachet de plante pt data cand ajung in Romania
Ps 2: despre fertilizare va povestesc mai tarziu
Ps 3: am priza programabila la lumina
Va multumesc pentru ora pierduta la cititul povesti, si iertatimi greselile, dar sunt pe telefon. Danke