Salutare!
La cate intrebari am si la cat de vast e subiectul, nici nu stiu de unde sa incep..
As avea nevoie de ajutorul vostru, daca sunteti amabili, in reconfigurarea unui acvariu..
De ce reconfigurare?
Acvariul l-am primit acum vreo 3-4 luni de la un prieten; voia sa scape de el. Are cativa pesti, 2 guppy, 2 tetra multicolori, 1 gurami mare, 2 crap koi mari(nu-s sigur la astia, atasez poze).
Ca si decor, nicio planta.. un nisip rosu urat (pe care-l si suspectez ca la 2 zile dupa ce schimb apa se coloreaza), un castel.... si 2-3 plante din plastic.
Filtru intern AquaEl Fan 100-150l, un termometru si un incalzitor.
Lumina deloc.. a avut o banda led care s-a ars.
Dimensiunile acvariului sunt:
-inaltime: 60cm;
-latime: 30cm;
-lungime: 90cm.
Cum mi-as dori sa transform acvariu?
Vreau sa-l fac viu.. vreau sa pun plante(nu multe, in principiu gazon).
Ca si specii de pesti, as vrea sa mai adaug neoni, vreo 10, pe langa ce am acum, daca-mi permite capacitatea acvariului.
O sa va las o poza si cu un model de acvariu care-mi place, sa va faceti o idee incotro vreau sa ma indrept.
Deasemenea, va rog sa-mi spuneti ce accesorii ar trebui sa mai cumpar, filtru.. e bun cel intern sau nu? Sa mai adaug inca unu impreuna cu el?
Lumina.. un capitol pe care nu-l stiu deloc..o recomandare si aici, mai de buget daca se poate..
Se poate sa-mi spuneti tipul de substrat ce-ar trebui sa-l folosesc? Eventual un link de unde sa-l comand.. la fel si cu plantele..
Multumesc anticipat!
|