[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Jimbo
Forum Index » Profile for Jimbo » Messages posted by Jimbo
hmmm...fa si tu o poza cu mobilul sau cu ce poti
am fost in obor si am gasit doua magazine cu electrice si etc. acolo. din pacate nici unul nu avea fasung cu lamela de prindere asa ca am luat unul normal. mare greseala pt. ca acum nu vad cum sa-l prind
da da da...mi-am dat seama ce ar putea sa insemne dar m-a luat gura pe dinainte. pt dispozitive cu 2 borne -> cablu bifilar
multumesc inca o data!
Dap mersi inca o data !! intrerupatorul si stecherul erau pe lista mea dar cablul...cablul bifilar ce mai e ? :sic:
Pai v-am zis gata facut e de la 500K in sus...Am sa iau un fasung d-ala cu prindere si un bec economic daca asa ma sfatuiti. Dar sa nu ma duc degeaba pana in Obor, mai e pe acolo forfota cum era mai demult, sau s-a demolat tot?
Aham ai dreptate. Am sa ma duc in Obor atunci dar sa vedem daca gasesc fasungul cu lamela aia de prindere. Piata de la Obor mai exista? aia din spate cu tarabe etc. ? trecusem acum 2-3 luni p-acolo intr-o zi si era pustiu, auzisem ca se demoleaza tarabe si ce mai e pe-acolo. ??
Mersi !!
Salutare. Sper sa nu va plictisesc daca readuc in discutie aceasta tema. Am mai citit si pe forumul vechi si tot nu m-am lamurit. Eu am un acvariu de ~ 40 L si vreau sa ii pun o instalatie de neon. Am inteles ca ar trebui un neon de ~20W ? Era 0.5W / 1L nu? In fine, nu ma pricep la electronica, si de aceea am fost sa caut o instalatie gata facuta. Era una draguta la Bricostore, neon frumos cu instalatie se baga in priza si gata. Numa' ca nu dispun de cele 500 si ceva de mii de ROL si nici nu stiu daca ar merita pt. micul meu acvariu. Asa ca vazand pe-acolo diferite piese (startere, tuburi de neon etc. ce-or mai fi fost pe-acolo - nu ma pricep) m-am gandit ca ies mai ieftin daca imi construiesc propria instalatie. Daca vreun prieten marinimos de pe forum vrea sa ma ajute i-as fi pe deplin recunoscator!! pls? :-)

Forum Index » Profile for Jimbo » Messages posted by Jimbo
Go to: