[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mariuscip
Forum Index » Profile for mariuscip » Messages posted by mariuscip
mariuscip wrote:Revin cu precizari la un anunt mai vechi: este vorba despre acelasi oscar clasic, dar m-am convins (confruntandu-l cu poze de pe acest forum) ca este mascul. Este sanatos, voinic si are varsta de trei ani. Doresc sa il dau din doua motive: se chinuie intr-un bazin mic care este asezat in bucataria socrilor mei.
Multumesc oricui citeste anuntul si raman indatorat celui care ma ajuta sa-mi imbunatatesc comunicarea cu parintii sotiei.(Ginerii stiu de ce!)
Astept o veste la tel.: 0746102595 sau pe dmariusciprian@yahoo.com
Revin cu precizari la un anunt mai vechi: este vorba despre acelasi oscar clasic, dar m-am convins (confruntandu-l cu poze de pe acest forum) ca este mascul. Este sanatos, voinic si are varsta de trei ani. Doresc sa il dau din doua motive: se chinuie intr-un bazin mic care este asezat in bucataria socrilor mei.
Multumesc oricui citeste anuntul si raman indatorat celui care ma ajuta sa-mi imbunatatesc comunicarea cu parintii sotiei.(Ginerii stiu de ce!)
Astept o veste la tel.: 0746102595 sau pe dmariusciprian@yahoo.com

Forum Index » Profile for mariuscip » Messages posted by mariuscip
Go to: