[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: phrack
Forum Index » Profile for phrack » Messages posted by phrack
se pare ca o sa cumpar un filtru.Mai am o intrebare...ce imi recomandati pentru curatarea mizeriei?pesti sanitari [ce specie] sau melci?
Dolly wrote:
phrack wrote:deci ce sa fac? nu e mai bine sa las pompa sa mearga ziua de la 8 la 12 decat sa nu o pun deloc?ii o pompa cu burete

Nu mai bine renunti la "pasiunea" asta? Ca nu faci decit sa-ti bati joc de bietii pesti...

nu am de gand sa renunt ca imi place fff mult..si inca nu o murit chiar asa de multi.Incerc sa ma perfectionez si sa am grija de ei tot mai mult.Acum ma gandesc la cine sa mai dau pesti sa nu fie mai multi de 15
multumesc la toti!
deci ce sa fac? nu e mai bine sa las pompa sa mearga ziua de la 8 la 12 decat sa nu o pun deloc?ii o pompa cu burete
eu aveam un preten de avea pesti in prostie si nu mureau in acvariu de 30 litri..si nu avea pompa deloc!
Dolly wrote:Citi pesti ai si cit de mare este acvariu?
Nu mai opri aerarea.
Si nu in ultimul rind, de ce ai pus tripaflavina? :o

pai cum sa nu opresc aerarea?cum se otravesc?pompa mea face un zgomot cam mare si seara e cam deranjant .am pus tripavlavia ca o am de un preten si lui ii functioneaza cand i sau imbolnavit pestii!
a, 30 pesti in acvariu de 20 litri
pai majoritatea is guppy.Au un mediu de viata calumea..faza ii ca seara opresc pompa ca deranjeaza..atat.Pana acum toti s-au simtit bine da au inceput sa lase unii cam 3 ore pe fund apoi dupa 5 ore sa se lase intro parte parca ar fi paralizati si dupa aia mor :
mi-am cumparat o sticla de asta ca pestii mei cam se lasa pe o parte pe fund si dupa un timp mor.Cum se administreaza asta?

Forum Index » Profile for phrack » Messages posted by phrack
Go to: