asta a colegului attilio cu preotul a fost cea mai tare poanta pe ziua de azi.e in context cu moda (se referea cred la calugarul ala cu exorcizarile).
si apropos de discutia avuta cu colegul adi_ci23 eu o am salvata si daca intereseaza pe cineva pot ca sa o trimit pe mail cu mare placere.desii nu cred ca ar interesa pe cineva.asta ca sa nu-si faca restul colegilor o imagine gresita despre mine.si am recitit-o si nu e nici vorba despre asa ceva (injuraturii si alte de genul la care te referi ).iar daca nu o afisez pe forum este lesne de inteles pentru ca ,sint convins ,nimeni nu ar vrea ca acest forum sa deraieze intr-atat de la subiect.
ceea ce te-a deranjat pe tine (mare cunoscator ..

) a fost faptul ca la sfirsitul conversatiei avute ti-am spus ca esti pe dinafara cu acest domeniu si ca o sa-ti sterg ym-ul din lista mea.nu poti nega asta pentru ca ai spus ca te depaseste problema identificarii: nu ai stiut cum se cheama a doua rasa neidentificata pe care o aveam in acvariu

.de fapt tot domnia voastra ati afirmat :
pune si tu o adresa viabila de yms, sau ia contact cu mine pe yms, ca eu nu am reusit
ceea ce denota intru totul vastele dumneavoastra cunostinte.atit in ale acvaristicii cit si in ale folosirii ym-ului.
i-mi cer scuze fata de colegii care citesc raspunsul meu la atacul tau public pe care l-ai facut fata de persoana mea si sper sa fiu inteles ca a trebuit sa raspund aici acestor insinuari si sa-i anunt ca din punctul meu de vedere consider subtopicul deschis de colegul care m-a blamat inchis .
era mai corect din punctul meu de vedere sa procedezi ca si colegul Dalles :"Banuiesc ca e vorba de Gymnocorymbus ternetzi. Seamana cu cei din poza de mai jos?"..si mi-a trimis un link cu o poza dupa care i-am identificat.
a facut asta fara ca sa-si dea aere de mare cunoscator (asa cum va credeti domnia voastra ) si m-a ajutat la identificarea lor.
oricum sa incepi sa blamezi pe cineva pe un forum public fara a avea cel putin o dovada palpabila i-mi pare de neacceptat si intolerabil.
oricum ma mira raspunsul colegului dalles :"Din pacate se pare ca nu e singurul. Cam multi ciudati in ultima vreme pe aici..."care cred din greseala a luat drept bun ceea ce a spus domnia voastra.si sper ca realizeaza asta acum.
oricum scopul acestui forum (din cite-mi dau eu seama) e nu sa ne blamam unii pe altii ci sa ne ajutam.cred asta.
si ca o ultima noutate referitore la romanul de aventuri pe care o sa-l scriu anunt pe toti colegii ca am mai facut o mutare:
am mutat 2 sanitari alaturi de cei 3 sumatrani.
acuma e suficient loc sau mai trebuie sa continui cu mutatul lor ?
inca ceva:
am pus deja titlu romanului meu :
"VIATA MEA IN ACVARIUL LUI CRISTI"...si e scrisa de catre un pestisor care e nedumerit de ceea ce se intimpla in jurul lui