[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dany74
Forum Index » Profile for Dany74 » Messages posted by Dany74
Bine.Poza a iesit asa pentru ca sunt alge pe geam.Schimb la doua s?pt?mâni un sfert din apa si spal vata din picurator iar fiftru il curat.
Voi pune poze mai clare .
Pentru algele din acvariu ce solutie imi recomandati?ms.
Pestisorul nu a rezistat.Daca il luam din primele zile poate scapa.Multumesc pentru sfaturi.
Am scos pestisorul si l-am pus intr-o stica de 10 l taiata la sfert.
Am pus o picatura de verde de malachit.Problema o sa fie cu incalzirea apei deoarece nu am alt incalzitor.Ce ma sfatuiti sa fac?
Mul?umesc pentru sfaturi. Le voi urma si va voi anunta rezultatele..
ugarit5 wrote:De cat timp il ai??
Si niste poze cu tot acvariul si niste detalii (filtru,lumina,volum,plante etc.) ar ajuta

Acvariu este Boyu de 30 litri cu filtru boyu .Pestisori am 5neoni.
Pestele nu stiu ce virsta are pentru ca am cumparat acum jumatate de an acvariu.
Ca plante am un fel de iarba verde matasoasa cum se vede in poza.Iluminat este cu leduri.
ugarit5 wrote:Niste poze,detalii despre acvariu?

poze: image
image
image
Salut.Am nevoie de ajutor pentru un pestisor Betta care de citeva zile bune nu mai mananca ,este letargic si sta mai mult pe fundul apei.La botisor am observat ca ia aparut ceva alb. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ii sunt recunosc?tor. Multumesc

Forum Index » Profile for Dany74 » Messages posted by Dany74
Go to: