[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dodel
Forum Index » Profile for dodel » Messages posted by dodel
Multumesc Horea pt sfat.DRagilor daca mai cititi ultimul mesaj trimis de mine o sa vedeti ca mai am ceva probleme.Va rog mai dati-mi sfaturi Am multe de facut la acvariu pana o sa arate asa cum cred eu ca trebuie sa fie aceasta lume acvatica.Pt. mine privitul la lumea acasta inseamna o terapie,o stare de liniste si pt.asta trebuie sa fie totul bine.Va astept PA.
Am primit ajutorul de la voi si va multumesc.Dupa cum v-am mai spus am pui de la gupi si xifo.Am studiat capitolul hrana si am gasit un preparat din ou si nauplius in amestec.Nu am luat nauplius,pot sa dau numai ou simplu si in ce stare ,faramitat uscat s-au faramitat umed(imediat dupa ce l-am fiert)?
Pe acvariu am pus un geam si peste geam am pus un tub de neon rotund cu puterea de 32w.Este bine ,s-au sa pun unul normal de 18w ?Dimensiunile acvariului sunt:L57,l27,H37.Inca nu am reusit sa fac substratul.Are acest lucru influenta asupra plantelor?De ce intreb?Pt. ca in acvariul despre care va vorbesc plantele au inceput sa faca pete pe frunze si au culoarea maro brun.Mentionez ca astazi am schimbat lumina si am pus tubul circular de care va vorbeam anterior si are diametrul de 28 cm.Este posibil sa revina plantele la sanatatea maxima in conditiile date pana pun substratul?Vamultumesc anticipat si am sa mai apelez la ajutorul dumneavostra.
Incepator in acvaristica am infiintat un acvariu.Volumul de apa este de 50 litri.Populatia este formata din 2 perechi de gupi(o femela a fata deja si am separat puii),o pereche de xifo(femela a facut 2 pui pe care i-am separat pt ca in cazul puilor au mai fatat si cred ca i-au mancat ),2 pesti mai plati pe spate au o culoare verde nu foarte accentuat burta alba unul are coada portocalie,2sanitari:unul mustacios gri cu pete negre si unl alb si mai am o pereche depesti negri care seamana cu xifo numai ca masculu nu are coada prelugita ca xifo.Problema deocamdata pana mai invat cate ceva despre ei este ca femela de la perechea negra are o burta foarte mare in comparatie cu cea a masculului.Este posibil sa nasca?Daca puteti sa ma ajutati cu denumirile celor pe care nu le stiu s-au unde sa caut (fotografi cu denumiri) pt. informare.Multumesc.

Forum Index » Profile for dodel » Messages posted by dodel
Go to: