Message |
|
intr-o linie buna cam rar se mai gasesc scalari..si pesti in general.eu is din cluj si aici nu gasesti scalari numa negri dar de proasta calitate.si eu mi-am luat acum un an 9 scalari si am cautat mult si bine sa imi iau un peste de calitate. tot nu am gasit chiar cum am vrut dar macar astea care i-am luat au macar o linie si sunt negri.
daca chiar vrei poti incerca in cj cand ai drum ca sigur gasesti ceva
|
 |
|
ciuperca de pe molly este rotunda,pe cap,are aspect de vata.pesti se comporta normal si nu par deranjati de ea.
despre acvariul meu... are 110 litri si il am de 3 ani (acvariu asta,ininte am avut altu). am plante,dar nu stiu cum se numesc,8 scalari de un an,doi masculi de betta (care ii am de mici ) 3 femele ,xifo , molly ,sanitari.....
toti pestii i-am cumparat odata si au un an. ii hranesc cu tuby si masculi de betta nu au nici o treaba cu scalarii.doar scalarii se bat intre ei(cred ca se aleg perechile..)
intr-adevar este mare ghiveci in acvariu meu dar nu am spatiu unde sa pun mai multe acvarii. o sa pun si o poza sa vedeti ghiveciu .
|
 |
|
am 2 femele de molly si un mascul. pe mascul si pe o femela este o ciuperca alba in zona capului. ce tre sa fac, cum sa ii tratez. pesti sunt impreuna cu 8 scalari,6 betta , 5 sanitari si 4 xifo. vreau sa stiu daca este contagioasa pt careva din pestii de mai sus.
|
 |
|
mersi mult de inf care ati binevoit sa mi le puneti la dispozitie
despre genetica s-ar putea scrie mai mult decat ii in lucrarea de pe site dar merge si asa......
despre varietati am cam aflat tot de la betta (membru :-)) mersi;
in tara la noi sunt asemenea exemplare(ca si cele de pe saitul www.bettatalk.com)? daca da unde si cam care este pretul unei perechi?
|
 |
|
buna la toti... sunt nou
daca ma poate ajuta cineva cu ceva materiale despre betta...tre sa fac o lucrare de consultanta despre acest peste. ma intereseaza cate varietati exista,eventual numele lor, ceva despre genetica...si cam tot ce este interesant la acest peste si nu prea se stie. si eu am acvariu si cresc betta si scalari de 2 ani
|
 |
|