| Message |
|
|
|
Multumesc,multumesc mitica.Acvariul tau ce mai face?mai pune si tu poze cu evolutia.
|
 |
|
|
|
Nu m-am gandit inca la aranjarea finala,o sa vad cum le asez cand ajung la mine. Iti dau dreptate, cam toate backgroundurile facute de ei arata bine. La acesta doar culoarea mi se pare putin ciudata,dar oricum se acopera cu alge asa ca nu e problema deloc,in rest nu am nimic de obiectat,au tinut cont de parerile mele si le-au pus in practica,sunt profesionisti.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
pai poza este facuta acum mai mult timp,cand credeam ca se aseaza mai bine standul cu greutate pe el,daca are si polistiren sub. daca nu aduce nici o contributie este foarte posibil sa il scot.
|
 |
|
|
|
sa-mi fac griji pentru "burta" aia de jos?se vede in poza ca pe centru unde sta jos,este un spatiu mic.
|
 |
|
|
Multumesc.Da,am lipit palul de metal cu silicon pentru a nu se misca.Poze cu acvariul in curand, este la uscat 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
@ALCATRAZ eu tin sa te laud,sincer,mie unul imi place foarte mult, am mai vazut in ultimul timp acvarii cu africani pe aici,cu pietre de multe tipuri si backgrounduri care nu se potrivesc cu pietrele si etc,aici la tine totul imi pare aranjat cum trebuie pentru un acvariu care sa dea bine la privit.Ai ceva stofa de artist in tine din ce-mi dau eu seama,nu toti au ochi sa aranjeze pietrele in felul in care le-ai aranjat tu.Bravo!
|
 |
|
|
|
si ce tip de background o sa iei?te-ai hotarat?
|
 |
|
|
nu era investitia cu prea mult mai scumpa,dar nu exclude asta pe viitor  frumosi pestisorii!!! sa se faca mari!
|
 |
|
|
|
Cat ai de gand sa astepti pana umplii acvariul cu apa?
|
 |
|
|
|
Din ce stiu eu ai de asteptat cam 5-7 zile lucratoare pentru a fi gata si alte 5-7 zile lucratoare pentru transport.
Ce pui intre standul metalic si acvariu? Bafta cu proiectul!
|
 |
|
|
as face un background din lemne dastea de ar sta "matza-n coada"  ) frumoase
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Suntem in perioada de asteptare din pacate, acvariul o sa fie lipit saptamana viitoare,background-ul inca nu a venit,asupra luminii m-am hotarat sa ramana 2 neoane mai lungi,posibil 2 Marine Day. Imediat ce o sa mai avansam o sa venim cu poze,pana una alta am pus cateva poze in alt topic, cu al meu acvariu, Flooded forest.
|
 |
|
|
este tot pe aceeasi idee ca si al tau,de la al tau m-am inspirat mai mult(deh daca e bine facut),daca vrei vorbesc sa ma bage pe mine pe locul 2  ) nu este un top acolo oricum,ci doar oridinea in care pe baga pe site pozele
|
 |
|
|
clar o sa fie negru, alta idee mai era sa desenez pe sticla ceva gen vitraliu  ) glumesc...desigur
|
 |
|
|
mi-a placut adaugarea ta cu "se da pe exterior"  ) este logic dar bine punctat, cineva o fi facut-o si pe asta candva. O sa tin cont si o sa incerc. trebuie silicon Dow sau merge si cel clasic pentru acvarii gen "Hornbach"?
|
 |
|
|
Cine este tradator si de ce?  ) e doar proiectul meu,nu si acvariul meu,eu peste un an doi.
Legat de silicon pe geamul din spate,chiar nu am mai auzit ideea asta,imi da de gandit,nu stiu daca-mi iese...o sa incerc pe ceva mai mic si vad cum imi iese.
@ Elis,tu cum ai facut?ce ai lipit pe spatele acvariului?
|
 |
|
|
|
Multumesc, multumesc! Legat de autocolant negru pentru geamul din spate,ce ma sfatuiti sa iau?si de unde? Pentru ca backgroundul 3d modular o sa aibe si spatii goale pe geamul din spate...
Multumesc elis, m-am descurcat cu informatiile de la tine si de la miticalimona legate de background,am dat si comanda ,l-am si platit,le-am facut si schita,acum sunt in perioada de asteptare....sper sa iasa bine,abea astept!
|
 |
|
|