[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: clauss
Forum Index » Profile for clauss » Messages posted by clauss
pai si tu cind ii mai vezi??:::in weekend?
Lasa-l deschis , sigur o sa revii cu intrebari
daca lumina solara ajunge cumva la acvariul tau , chiar pentru putin timp, asta a ajutat destul de mult la invazia algei verzi.
treaba cu intunericul, la aceasta alge a dat rezultate bune pentru majoritatea, in principiu pui o patura pe acvariu si minim 3 zile nu o dai la o parte, nu aprinzi lumina , nici macar nu hranesti pestii. prin a 3 zi sau chiar a 4 tragi putin cu coada ochiului si vezi cum sta treaba .mai rasfoieste sectiunea alge dupa topicuri de alge verzi , vezi cum au facut altii
esti norocos :-) , eu nu am nici macar cui sa-i donez , insa citeva luni tot ii mai tin in acvariu, au intilnire cu niste alge care tenteaza o invazie, doar ca ele nu stiu inca
o pompa de aproximativ 200 l/h consuma 4 - 5w , mai putin ca un televizor in stand-by, iar zgomot face (de regula) foarte putin, asa ca poti sa il lasi linistit non-stop
este absolut vitalca filtrul sa functioneze non stop, astfel bacteriile care colonizeaza filtrul vor murii , deci acvariul nu se va cicla niciodata...
se inmultesc mai rau ca guppy, ce o sa faci cu puii?
pentru pesti nici unul, pentru plantele mai pretentioase...
in nici un caz tre sa scazi temperatura cum spune luckyyou ci dimpotriva sa o duci pe la 28, caraseii sunt pesti de apa rece iar scalarii o vor calda chiar putin peste medie, insa te sfatuiesc sa mai astepti putin, sa i-ti raspunda Minnardy ce si cum :bla: , el stie
si sa revenim la pisicile noastre, chiar si una mica de 30-40 cm cum o sa stea intr-un acvariu de 40 -50 cm latime in care cind inoata atinge cu inotatoarele cele 2 laterale...si cind ajunge la capat, cum intoarce...cu frina de mina?
nu ii scoate, am si eu 2 cory cu ancistrusii si cu puii , sunt f. pasnici
da, ce e prea mult strica...nu stiu cum sa fac...sa donez unul din ei nu prea ma incinta ideea pentru ca prietenii mei cu acvarii l-e au de 30 -50l, nu vreau sa plece din "paradis" in iad...cu scosul buturogii nu merge pt ca depun oricum, intr-un colt, sub o planta etc...ramine doar donatia... insa sunt multi..vedem, sa mai creasca, am timp de gindire
Mi-au depus ancistrusii din nou!! este posibil sa depuna din nou la doar 21 de zile?? pai deja am vreo 40 de micuti, ce ma fac cu inca 40 ? sau mai multi? cred ca astia 2 vor sa recupereze restantele pe un an in urma la :18: . cred ca trebuie sa l-e explic treaba cu prezervativul ca se inmultesc mai rau ca guppy .
lasind gluma la o parte, chiar sunt ingrijorat, la magazin am vorbit si nu vor pesti din afara, prieteni aici am doar putini , si dintre ei si mai putini au acvarii...ce sa fac ?
am 2 variante fiecare cu efectele ei secundare:
1-ii separ, dau masculul sau femela insa o sa am o femela cu oua in burtica pe care l-e va tine luni intregi asteptind un mascul pentru care sa le depuna si sa le fecundeze...deci o femela chinuita
2- ii las sa depuna , sa iasa puisorii si apoi las natura sa-si urmeze cursul, adica se vor ocupa scalarii, insa deja m-a cutremur la gindul asta, sa ii las cu bunastiinta sa fie mincati...
cum a-r fii mai bine?
adica mai putin rau?...
cam cit sa nu poti tine mina pe el, dar nici sa i-ti ramina acolo un petec de piele...
nu este nici unul albino, a-r fi posibil sa iasa si pui albino din parinti...colorati (ca nu stiu cum sa l-e zic )...nu stiu..
micutii se hranesc intens :pigeons: si adora feliutele de dovlecel fiert, iata-i la masa image
impreuna cu mama lor (unul e cocotat pe spatele mamei) oare ce o minca acolo?? image
"codoiul"merge si noaptea??
sa inteleg ca peste citeva luni Silvia va avea nevoie de cusca metalica sa sifoneze substratul??
o sa se simta mult mai bine in grup si daca stai sa ii urmaresti o sa vezi ca sunt foarte "veseli" si haiosi in grup

Forum Index » Profile for clauss » Messages posted by clauss
Go to: