Eu cand am umplut acvariul am pus 5 galeti de 30l deci 150l de apa. Deci calculul respecyiv presupun ca face volumul ca fiind 54l.
Nu am plante de plastic, toate sunt naturale.
Cat despre filtru as putea lua si unu mai scump, gen pana in 300 ron. Daca puteti recomanda ceva bun as fi recunoscator.
Si nisip pot face rost usor.
Dar la pesti cum ar trebui sa procedez? Nu as avea loc de un al doilea acvariu. Care ar fi o compozitie buna din ce am si la ce ar trebui sa renunt?
|
Desigur, am atasat cateva poze.
Am un filtru in apa, pare destul de normal. Nu stiu care ar fi diferenta intre ele.
Inafara de vapor si cufar, care le-a pus fiicamea sa fie mai frumos acvariul, restu este la fel cum l-am primit.
|
Buna ziua,
Am primit de la o prietena de familie, care s-a mutat din oras un acvariu cu mai multi pesti.
As vrea daca se poate sa va povestesc un pic cam ce contine si sa vad ce opinii de imbunatatiri aveti sau ce considerati ca trebuie sa schimb.
Acvariul este destul de mare undeva pe la 150l.
Are 4 plante mari (desi nu stiu sa zic exact ce specii sunt).
In materie de pesti m-am documentat putin si am cam asa: 6 neoni albastrii, 4 neoni negri, 2 femele de beta albastre mici, 3 molly negri (2 fete si un baiat), 3 xiphi(2 fete si un baiat), 7 guppy (2 baieti si 5 fete), 3 coridas, 5 tetra, 1 zebra (cred ca fata) si 3 barbus.
Asa i-am primit acum 2 saptamani si momentan vad ca nu a murit nici unu.
Ar mai trebui adaugat ceva sau poate sunt prea multi?
As aprecia orice sfat,
Multumesc anticipat
|