Message |
|
Doresc sa cumpar un mascul Betta Super Red
Multumesc
Bucuresti
|
 |
|
Doresc sa cumpar plante pt gazon gen Marsilea hirsuta si ceva plante rosii, Ludwigia Rubens si ludwigia super red.
Multumesc
|
 |
|
Am comandat dozatoare de fertilizant dennerle si fertilizanti, plus tablete CO2.
|
 |
|
Am comandat un acvariu FluvalFlex 57. Deci e ceva mai mare. De asemenea am mai cumparat un incalzitor fluval e 50 W.
Am comandat substrat Dennerle Scaper's soil 8l si doua radacini simpatice "finger".
Am nevoie de seminte gazon gen Marsilea hirsuta si o planta mai mare rosie, gen Ludwigia super red.
Ma poate ajuta cineva ?
|
 |
|
Multam !
Daca pot sa pun creveti ( mai mari) atunci sunt happy !
Ar fi ceva ce i-ar placea !
|
 |
|
ugarit5,
Multumesc !
Am gasit ADA la un pret bun.
Am avut ceva experienta. Am avut un acvariu de 300 l cu discusi, acum 12 ani. De atunci nu am mai avut nimic de a face cu acvariile.
Vreau un acvariu mic pentru ca dupa ce il ciclez si aranjez, vreau ca baietelul meu sa se ocupe, nu eu.
Daca as lua un acvariu mai mare as trece inapoi la discusi si in momentul asta ar fi prea complicat pt mine ca sa am grija de el.
Ce nu stiu absolut nimic este cum sa plantez gazonul.
Si nici de compatibilitati cu betta nu stiu.
Sunt multe informatii pe net, dar am nevoie si de sfaturi.
|
 |
|
salutare,
doresc un mic ajutor.
vreau sa-i fac un acvariu baietelului meu. Isi doreste un "peste bataus", adica un betta.
Vreau sa-i cumpar un acvariu Fluval Edge 2.0, 23 l.
Vreau sa-i plantez un gazon. Aici am nevoie de sfaturi, ce substrat sa folosesc ? ma gandesc la un ADA Aqua Soil Amazonia. Gasesc un substrat asemanator dar mai ieftin? Mai trebuie sa mai pun si altceva pe deasupra? Ce plante sa folosesc ? Nu imi place moss ul; ma gandesc la ceva de genul: Marsilea Hirsuta; am alte alternative?
Ca design, nu stiu, dar vreau sa mai pun pietre seiryu si ceva plante gen Anubias si Ludwigia Glandulosa.
Avand in vedere dimensiunea redusa a acvariului, pe langa un betta mascul si doua femele, as mai putea sa pun si altceva gen neoni sau tetra glow?
Va multumesc pentru orice ajutor !
|
 |
|