[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: green.toxine
Forum Index » Profile for green.toxine » Messages posted by green.toxine

Vin si eu pe acest forum cu dorinta de a invata si de a ii oferi pestelul meu betta o viata mai frumoasa.
Numele lui este George si pare ca are un inceput de fin rot.

image

image

Mi-am dat seama pentru ca au inceput sa se franjureze codita si sa apara mici gauri si am inceput sa ii aplic baktopur.
Am citit cum si ce ar trebui sa fac dar m-ar ajuta sa imi spuneti daca e ok, sau ar trebui sa fac altceva sau orice sfat aveti.

image

Din cate puteti observa pentru prima saptamana acvariul lui era un bol obosit, cu niste pietre care nu cred ca erau naturale si cu o piatra unde se poate ascunde inauntru.
Acum, acvariul lui arata asa.

image

image

image

Acvariul are 19l.
Are acele leduri, cu 3 setari: 1. Day - light spectrum: sunny 6500K 650lm
2. Daybreak - light spectrum: sunny+blue
3. Night - light spectrum: blue
Nu stiu daca sunt ok sau nu, va rog sa imi spuneti daca sa i le mai aprind sau sa le dau jos de tot.

Are un incalzitor de 50W si un filtru, pe care inca nu l-am montat pentru ca din ce am citit pe baktopur, nu ar trebui sa il pun inca, cat timp e pe aceasta medicatie.
Filtrul este AquaEl Turbo Mini, altceva despre el nu stiu sa va spun, pare sa nu mearga pe carbuni.

Acum avand acest acvariu, cat de curand as vrea sa ii pun niste pietre frumoase, sa ii pun inapoi ascunzatoarea si sa adaug plante.
M-ar ajuta foarte mult sa imi spuneti ce plante sunt safe pentru el si mai usor de ingrijit, pentru ca nici asta nu stiu cum sa fac si orice as putea sa ii mai pun acolo sa se simta bine.
Ca mancare mananca niste granule rosii parca tot de la sera erau, parca speciale pentru colorit.

In orice caz m-ar ajuta orice sfat si indrumare.

Multumesc!

Forum Index » Profile for green.toxine » Messages posted by green.toxine
Go to: