[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: justglupusti
Forum Index » Profile for justglupusti » Messages posted by justglupusti
Sebax wrote:https://www.hornbach.ro/shop/Medicament-pentru-pestii-de-acvariu-JBL-Ektol-cristal-240-g/2231938/produs.html?wt_mc=ro.paid.sea.google.alwayson_assortment.alle.google_shopping...&gclid=Cj0KCQiA-aGCBhCwARIsAHDl5x-P2qi0LQHbUbhUgcg0zdVKll8PbN6dls_2TP9FSwxGZXp4XTP41ToaAoMfEALw_wcB

Multumesc pentru raspuns. Nu am stiut ca si Ektol Cristal indeplineste aceeasi functie pentru ca pe cutie scrie lucruri mai generale, nimic despre fin rot.

Al doilea link nu au in stoc.

Am gasit ca si Sera Omnipur ar merge si de gaseste de comandat online.
Buna!

Am un betta. I-am f?cut in trecut 2 cure cu sare. La prima am v?zut rezultate deoarece avea inotatoarele de jos albicioase si s-au recolorat. Mi s-a parut ca si a doua a func?ionat pentru ca v?zusem o gaurica minuscul? in inotatoarea codala si apoi mi s-a parut ca nu mai era acolo.

Totusi el tot are aspect franjurat. Si acum am observat nu una, ci 2 gaurici minuscule.

Am tot citit despre Ektol dar nu se gaseste pe nic?ieri. Ce pot folosi in afara de Ektol si sare?
Nu îl hranesc mult deloc. 3 larve rosii dimineata si in unele zile alte 2 seara. Atat.
Deci nu e mucus? M-am speriat. Pe?ti?orul este foarte vioi. Poate prea vioi
Apa am tratat-o cu aquatan.

Pietrele nu am apucat sa.le testez cu otetul. Maine cand schimb 20% din apa.

Ma bucuram ca pestele e vioi si se simte bine. Am interpretat ca o urmare a spa?iului mai larg si a noii temperaturi.

Acum am vazut ca deasupra apei este c? o pojghita. M-am gândit c? e praf dar pare totusi a fi mucus. Este posibil s? fie stresat? Asta nu s-a întâmplat în bolul mic cu apa la temperatura camerei. Nu mai inteleg nimic
Multumesc pentru r?spuns! Am citit ghidul incepatorului si ciclul azotului si nu pot sa spun ca am priceput...

Pentru moment l-am mutat pe betta în acvariu de 10l cu apa de la robinet tratat?, cu termometru si incalzitor si încet ii cresc temperatura, cu planta de plastic din dotare momentan si pietricele albe.

Pana la achizi?ionarea unui filtru, în condi?iile actuale când si cum schimb apa?
Multumesc pentru raspuns.

Dac? schimb doar 30% din apa, cum scot mizeria f?cut? de el? Pere?ii vasului cum si cand se spala?

Am inteles ca trebuie sa aiba unde sa se ascunde, de aceea planta de plastic.
Buna ziua,

Fiul meu de 6 ani si-a dorit foarte mult un pestisor. Intr-un petshop ne-au convins ce usor se poate mentine un peste betta. Am plecat acasa cu un pestisor, un betariu (ca cel de aici https://www.walmart.ca/en/ip/marina-betta-ez-care-aquarium-kit/6000193173434), o plantuta de plastic si pachet special de larve.

L-am pus acasa in mini-acvariu si totul pare ok. Am inceput eu sa citesc despre ei si m-am speriat ca ii este prea frig. la noi in apartament sunt 23 de grade. Ieri in panica am cumparat un acvariu de sticla de 10l si un incalzitor cu temporizator de 50W dar nu l-am mutat inca pentru ca deocamdata am pus apa intr-un pet pentru decantat.

Ce fac? in schimb in cel nou sau il las acolo (intr timp am verificat si la el sunt 22,5 grade)? Am citit in multe locuri si tot nu mi-e clar cum ii schimb apa. Toata sau doar 30%? Ciclizat, nu am luat filtru, se pare ca nu este necesar? Ce fac? Help!

Forum Index » Profile for justglupusti » Messages posted by justglupusti
Go to: