[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Deprobat17
Forum Index » Profile for Deprobat17 » Messages posted by Deprobat17
Am pus poza atasata, pe el vad ca scrie 300l / ora, voi incerca sa iau si unul extern, apa imi ramane curata de cand buretele este plin de bacterii, inainte se murdarearepede acum este ok.
Filtru este unul destul de slab, 120l pe ora tinut in acvariu a ajuns si cam suprapopulat, mie mila de neoni sa ii dau paia i-a luat copilu prima data nestiind nimic despre pesti ori altceva, sunt bucurosca in 3 saptamani nu a murit nici unul, deja ma gandesc la cevamai mare de la 0 dar am zis sa astept sa mai invat. Pun o poza atasata cu filtrul.
Iar legat de acest black molly credeti ca este bolnav, de cand l-am cumparat aproximativ 2 saptamani are pete albe, sa fie corcit deoarece ceilalti nu intampina pete iar el nu si-a schimbat comportamentul din momentul achizitionarii?
Imi cer scuze pentru claritatea pozelor, fac SS pentru a fii mai mici.
Buna seara, revin cu poze noi... Pareri sfaturi noi? Am completat cu inca 4 femele de molly inca 2 sanitari, nisip, pietre, plante si bineinteles ceva lumina provizorie.... Inca am de lucru si sa invat, bacteriile s-au prins de buretele filtrului si au inceput sa isi faca treaba.
Multumesc pentru sfaturi, momentan puiutii nu vin, voi lua plantele si voi revenii cu poze.
Multumesc, am bagat-o dimineata singura in acvariu de 30l, fuge de colo colo.
Cat despre 1 Molly neagra cred ca urmeaza sa faca o surpriza, sta ascunsa si pare umflata in burta..... Pareri?
Acvariul deabia l-am instalat pe graba sa zic asa si deja m-a prins tot citesc si ma nedumeresc. Am achizitionat un acvariu de 30l acum 2 saptamani si l-am inlocuit ieri cu unul de 100l, ca sa grabesc procesul m-am folosit de apa deja existenta din cel mic plus completare folosind solutii pentru dedurizare apa si biofilter pentru a avea bacterii, ca substrat folosesc nisip alb foarte fin pe care va trebuii sa il mai completez, iar ca lumina acum urmeaza sa achizitionez dupa sfaturile primite cat despre filtru este unul cu capacitate de 120l pe ora. Apa o mentin la 25 - 26 grade si am doar un sanitar. Ma gandeam sa mai adaug unul cat despre neoni se comporta foarte ok. La Molly negru cel mic sta destul de retras si ascuns iarceilalti au perioade cand se mai alearga dupa care se linistesc.
Buna seara,

Scriu si eu ca toti ceilalti fiind foarte noi in ale acvaristicii, detin un acvariu de 100l populat cu 6 Molly ( baiat + fata) sper si citind dupa ce am achizitionat pestii am observat ca pentru molly indicat ar fii sa fie 2 - 3 femele la mascul. Pe langa acestia mai sunt si 2 neoni si 6 zebre.

Intrebarile mele sunt :

Este ok sa mai cumpar o femela la diecare molly ( adica 3 diferite)?
Ce plante imi recomandati
Ce lumina sa folosesc

Aparat de bule urmeaza sa achizitionez.

Si o intrebare importanta chiar am femele + barbati la Molly?

Orice sfat este bine primit, voi atasa cateva poze.

Forum Index » Profile for Deprobat17 » Messages posted by Deprobat17
Go to: