[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Anca21
Forum Index » Profile for Anca21 » Messages posted by Anca21
Ma bate gândul sa imi cumpar ni?te pesti Betta cum sunt moarta dupa ei de ceva timp.
Nu stiu daca o sa imi duc planul la bun sfâr?it dar mi-am spus ca as vrea macar sa stiu de unde as putea face rost de un exemplar frumos. Zona ar fi Bucure?ti ?i în caut un cresc?tor pasionat dispus macar sa imi trimita o poza cu exemplarul pe care l-as primi. Avand in vedere faptul ca este primul meu peste, si avand concep?ia ca indiferent de cate teorie bag în mine alta e experienta, elimin petshopurile si anun?urile pe OLX de frica sa nu cumpar un peste bolnav. (Sa imi moara pestele din prima ar fi prea mult pentru mine mai ales dac? ma mai si gandesc ca a suferit tot timpul). Asa ca dac? ave?i sugestii as fi incantata. Sunt dispusa sa investesc bine in animalutul asta avand in vedere cat am b?tut câmpii legat de s?n?tate ?i calitate asa ca pre?ul nu e un impediment.
Multumesc mult.

Forum Index » Profile for Anca21 » Messages posted by Anca21
Go to: