[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: anonim13
Forum Index » Profile for anonim13 » Messages posted by anonim13
anonim13 wrote:@Faye

Ms mult! Dar sunt curioasa si de faza aia cu "anonim13 wrote ......." si tu pui un raspuns referitor la propozitia lui.

Aaaaa, alegi mesajul la care vrei sa raspunzi si apesi pe butonul "quote" in coltul din dreapta sus.

Aaaaa, ms muult!
@Faye

Ms mult! Dar sunt curioasa si de faza aia cu "anonim13 wrote ......." si tu pui un raspuns referitor la propozitia lui.
@ugarit5

Multumesc!
Si totusi, pun si eu o intrebare offtopic, cum poti raspunde cuiva anume? Sunt noua aici.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Faza e ca e primul meu acvariu, de aceea nu vreau prea multe. As ramane cu un filtru intern pentru inceput pentru ca nu am deloc experienta si ma gandeam sa nu investesc foarte mult. Dar cu acel filtru, cineva din comentarii mi-a spus ca ma pot limita la doar cativa neoni. Cam cati? Ca sa vad daca sa imi iau extern. Multumesc mult!
Cum adica e discutabil aeratorul?
Mai am nevoie de un filtru?
Multumesc!
Mi-am cumparat un acvariu de 55 litri, dar nu stiu cam cati pesti as putea pune si care sunt compatibili. As vrea neaparat niste neoni. Cati pot pune si cu ce alte specii? Mersi! De asemenea, un filtru Sera Fil 120 l, ar fi suficient? As mai avea nevoie de aerator?
Temperatura a fost masurata cu un termomentru, era ok zic. L-am lasat cu punga, scria pe ea. Si apa a fost luata de la robinet, dar am pus Aqua Safe de la Tetra.
Pai, am cumparat pestele si l-am pus intr-un bol micut fara alti pesti, lumina, filtru etc. Am cumparat un acvariu de 55 l si urma ca zilele astea sa merg sa cumpar toate accesoriile posibile si alti pesti. L-am carantinat ca sa fiu sigura ca nu e bolnav. Stiu ca nu e bine sa il ti intr-un bol mic, dar urma sa il mut. Multumesc mult pentru raspunsuri!
Buna, mi-am luat un Betta acum o saptamana, si atat a durat... A murit si as vrea sa stiu de la ce. Codita lui era foarte zbarlita si ii cadea. Nu prea manca si statea in continuu in pozitie verticala fara sa se miste. De asemenea se impingea cu, capul in acvariu. La sfarsitul cozii avea niste nuante de negru, rosu. Nu stiu sigur daca asa era culoarea lui sau avea tail rot. De asemenea, abia azi am observat, avea niste vata alba (foarte putina) pe coada. Mentionez ca asa l-am cumparat si ca apa a fost schimbata des, resturile de mancare adunate si aruncate. Pot sa spun ca avea multe simptome, pe care le-am observat in ultimele zile. Inainte sa moara, s-a ridicat la suprafata si s-a zbatut ca salbaticul, dupa se lasa sa cada pe fundul acvariului. A facut asa de cateva ori si dupa a murit. Va rog, nu ma criticati. Nu am stiut sigur daca unele probleme (precum culoarea rosie sau lenevitul) erau simptome. Abia in ultimul moment a inceput sa ii cada coada. Un simplu raspuns cu boala pe care o avea m-ar ajuta foarte mult. De acolo ma informez eu. Multumesc!
Buna. Nu am reusit sa gasesc prea multe site-uri despre plantele din acvariu. Imi puteti explica cum se ingrijesc? Am inteles ca trebuie cumparate anumite substante. Imi puteti spune de ce substante e nevoie? Am auzit ca trebuie si taiate. Mi-ar fi de mare ajutor un raspuns! Multumesc!
Multumesc mult!
Multumesc mult, ugarit5! Nu am nevoie de oxigenator, nu?Chiar daca pun si neonii...
Dar stiam ca de incalzitor e nevoie.
Buna! Am un Betta splendes mascul pe care l-am tinut intr-un acvariu micut. Tocmai mi-am cumparat unul de 55 de litri si as vrea sa il mut acolo.

1. Imi puteti spune ce accesorii trebuie cumparate?

2. Pentru ca acvariul e maricel, mi-as dori sa mai pun si niste neoni. Puteti sa imi spuneti cam cati ar trebui si daca sunt compatibili cu Betta? Daca adaug neonii am nevoie de mai multe accesorii? Stiu ca neonii trebuie bagati primii in acvariu.

3. Pot pune si plante artificiale?

Multumesc mult, mi-ar fi de mare folos un raspuns!

Forum Index » Profile for anonim13 » Messages posted by anonim13
Go to: