Apreciez foarte mult sfaturile voastre.
Koala, servus, intradevar nu stiu nimic! Acum 30 de ani aveam si eu pestisori, alge, faceam schimburi cu prietenii prin blocuri, toata viata am dorit sa ma reapuc de pasiunea din copilarie
Pe mine ma intereseaza doar sa incep cat mai repede cu un sistem decent ca sa incep ciclarea. Nu-mi pasa prea mult ce fel de pesti o sa am de aceea nici nu stiu ce detalii sa va dau pt. ca o sa-i achizitionez in functie de sistemul la care o sa ajung peste cateva luni si nu invers.
Tinta mea este ca intai sa am un acvariu functional unde toate microorganismele isi fac treaba, sa invat mentenanta, pesti abia dupa.
Stiu ca am facut o ciorba topicul asta pt. ca sunt foarte nepriceput si va multumesc pt. rabdare.
Koala, 2m? Tre' sa te vizitez candva
In alta dezordine de idei si dupa multe ore de rasfoit pe aici si pt. ca imi plac provocarile m-am hotarat sa 'sar' direct la un acvariu marin de 100l maxim. Ma umplu de fericire numai la gandul ca o sa privesc luni de zile cum mi se dezvolta coralii pana sa ma incumet sa bag primii pesti

... ciudat.
Continui sa ma documentez pe forum (ca e taaaare mult de citit, din fericire) despre viata marina si revin pe aci dupa ce stiu mai multe.
Va pup!