Message |
|
Merge ?i pu?in pietri? parca
|
 |
|
Începutul, ce ar mai trebui? Maine vine ?i lumina ?i tot mâine vreau sa cump?r 2 3 plante
|
 |
|
Silviu Man wrote:Ceva de genul asta ti-ar place?

|
 |
|
Ma intereseaz? sa cump?r o lampa led pentru un acvariu de 54l, a?tept oferte
|
 |
|
craresc wrote:Buna seara,
JBL monado este un substrat foarte usor deci este recomandat in strat destul de gros si pentru plante cu radacina impreuna cu substratul JBL substrat (JBL monado nu prea functioneaza singur). in plus grija mare la curentii de apa care pot usor sa-l miste lasand substratul fertilizant descoperit
Plecand de aici si functie de ce dificultate de plante alegeti putem sa discutam de echipamente
Daca puteti sa ne transmiteti mai multe informatii legate de acvariu, lumina si cateva poze, putem sa ne facem o parere despre ce este necesar
O seara buna!
mâine vreau sa achizi?ionez ?i lumina la el, ma po?i ajuta?
|
 |
|
Am început acm 3 s?pt?mâni cu un acvariu de 25 l, sa p?strez apa sau sa o iau de la cap?t?
|
 |
|
Salut, ma puteti ajuta va rog cu ni?te sfaturi pentru un inceput de acvariu de 54 l... Am la el un filtru intern eheim aquaball 130 ?i substrat jbl manado, pentru început ce plante sa pun în el ?i dac? este ok ce am men?ionat mai sus
|
 |
|
Faye wrote:
Adrianitos87 wrote:Apa o pot p?stra? O am de 2 s?pt?mâni la ciclat...
Apa nu se cicleaza. Materialele din filtru se colonizeaza cu bacterii. Asta inseamna ciclare. Presupun ca in filtrul intern ai doar un buretel, nu?
da
|
 |
|
Am în?eles, ce pe?ti îmi recomanzi? Pt copil ar fii mai ok pe?ti ?i 1 2 plante
|
 |
|
Salut, o sa schimb substratul cu unul mai fin... Îmi po?i spune ce plante sa iau ?i ce lumina sa pun? Apa o pot p?stra? O am de 2 s?pt?mâni la ciclat, iar la pe?ti ma gândeam la ni?te guppy
|
 |
|
Helpp
|
 |
|
Adrianitos87 wrote: Ma puteti ajuta si pe mine va rog cu niste sfaturi? baietelul meu A primit cadou un acvariu de 25 l, am la el filtru intern, încalzitor, termometru, pompa de aer...o sa atasez o poza si va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi,apa este lasata la ciclat de aproximativ 2 saptamâni, îmi puteti spune ce lumina sa i pun si cu ce sa l populez (pesti si plante)
|
 |
|
Ma pute?i ajuta ?i pe mine va rog cu ni?te sfaturi?b?ie?elul meu A primit cadou un acvariu de 25 l, am la el filtru intern, înc?lzitor, termometru, pompa de aer...o sa ata?ez o poza ?i va rog mult sa ma ajuta?i cu ni?te sfaturi,apa este l?sat? la ciclat de aproximativ 2 s?pt?mâni, îmi pute?i spune ce lumina sa i pun ?i cu ce sa l populez (pe?ti ?i plante)
|
 |
|