[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Soaring
Forum Index » Profile for Soaring » Messages posted by Soaring
Coltarele ma gandeam din dedeman, am vazut ca au destul de multe variante si este destul de aproape.
Iar broscuta, chiar aici, 16 ani si plin de energie https://imgur.com/OboZ0Ts
Acvariul este pentru o testoasa, deci o sa mearga cu un filtru extern. Multumesc.
Multumesc pentru raspunsuri, la pal clar am renuntat, prea mare riscul.
Imi place ideea unui stand de metal, din pacate nu am cunostinte ce au aparat de sudura. Ce spuneti, ar merge aceeasi idee (teava rectangulara) prinse una de cealalta cu coltare si suruburi destul de groase?
Arata interesanta varianta aceea, insa nu am prea gasit pe nici un site "fitinguri" sub forma celor ce erau in videoclip.
Buna ziua, Planuiesc sa cumpar un acvariu de 420 litri, dimensiuni 140 x 50 x 60 cm. Problema este, nu am de unde sa achizitionez un stand de dimensiuni mari, majoritatea celor ce ofera standuri la "comanda" nu sunt in stare sa raspunda cand sunt contactati (Bucuresti) iar un stand din pal la dimensiunea aia nu stiu daca o sa reziste.

Puteti sa ma indrumati spre o solutie? Sa nu uit, solutia de a il face eu este ultima deoarece nu am metoda de transport si taiat lemn. Multumesc. (sper ca am postat unde trebuie)

Forum Index » Profile for Soaring » Messages posted by Soaring
Go to: