[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adytimofte
Forum Index » Profile for adytimofte » Messages posted by adytimofte
Acum 6 luni am cumparat 8 scalari 4 galbeni si 4 dungati
Nu credeam ca au ajuns la maturitate asa repede si m am trezit surprinzator cu 3 perechi adulte care se bateau intr un acvariu de 160 litri
Am mai cumparat 2 bazine de 160 litri si am mutat in fiecare cate o pereche impreuna cu alti pesti
Prima serie de icre l eam lasat in acvariul in care au fost depuse pe o frunza de echinodorus
Au murit toate in primele 2 zile apa cu ph neutru si albastru de metilen adaugat
La 2 zile au depus altii Am scos frunza si am pus o intr un alt acvariu cu apa proaspata Aceeasi soarta
Dupa alte 3 zile perechea care depusese prima depune din nou
MUt frunza cu tot cu apa din acvariul in care au depus in alt acvariu si adaug albastru de metilen
Acum am o turma de alevini pe filtru si nu sunt pregatit cu nimic
Ce le dau de mancare?
Va multumesc!
Buna tuturor
Cu toate ca nu am adus de cel putin o luna nici plante nici pesti a aparut minunatia asta de boala
Va rog sa ma sfatuiti cum sa tratez eficient
Am citi ca se pune sare dar nu stiu daca nu mi afecteaza plantele sau melcii
Am mai multi scalari infectati si neoni dupa cum se vede in poza
Va multumesc!
asa am citit si eu dar la mine sunt toti rosii dupa cate se vede si din poze
am si cativa mai mici voalati dar si dintre astia se vad cativa cu burta mai mare
diferente de culoare nu exista si am vreo 20
lumina vine din 2 neoane de 90cm lungime fabricate special pentru acvarii plantate
inca una
Acvariul are 180 litri filtrat cu pompa si burete cam de 6 luni
Deocamdata suprapopulat dar vreau sa mai infiintez unul
Conconii incep sa aiba dimensiuni de reproducere dar nu i pot diferentia pe sexe
Am facut ceva poze mai de aproape dar se misca incontinuu si sunt greu de prins...
mai clara..
asta e
Buna ziua am vreo 20 de conconi varietatea rosie unii voalati altii nu doar ca nu mi dau seama cum deosebesc masculii de femele
In mod normal am intele ca femela e mai decolorata dar in cazul meu toti 20 au aceeasi culoare portocaliu aprins
Va multumesc!

Forum Index » Profile for adytimofte » Messages posted by adytimofte
Go to: