[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lore_b
Forum Index » Profile for Lore_b » Messages posted by Lore_b

Sunt incepatoare si culmea ca am si dat de probleme.Acum 3 luni am primit un acvariu de 10 l, nu a fost ciclat in mod uzual, ci cu Aqua start si a fost instalat un betta in el.Are filtru de apa si incalzitor...din pacate betta a murit la 2 saptamani si apoi am cumparat 2 moly si 2 xifo.Le schimb apa cate 10-15%zilnic sau la 2 zile, cu apa de la robinet dar statuta 15-16 ore.Le-am luat mancare specifica.Totul a fost bine cu ei ba mai mult unul a facut si puiuti pe care i-a si mancat intr-o zi.
Acum 2 zile am luat un sanitar si cateva plante plutitoare si le-am introdus in acvariu.Totodata am facut si o prostie sa spal filtru la robinet, atuncj cand am schimbat si apa...De 2 zile pestisorii mei, mai putin sanitarul acre e destul de activ, stau toti grupati sub filtru intr-un colt si abia daca mai ies la mancare.Inoata dar din cand in cand si se retrag tot acolo...Ce s-a putut intalmpa? Clar am gresit cu ceva si ei au patit ceva...

Forum Index » Profile for Lore_b » Messages posted by Lore_b
Go to: