[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pushica
Forum Index » Profile for Pushica » Messages posted by Pushica
Pushica wrote:Oricum am schimbat apa, am dezinfectat filtru, nisipul plantele, tot. I-am pus si rivanol in apa, sper sa se vindece

:shock: Cum ai dezinfectat filtrul si nisipul si....... tot? Cred ca ai facut mai mult rau!?! Ai schimbat toata apa?

am mutat pestii in alt acvariu, am fiert din nou nisipul, si filtrul l-am spalat bine si am dezinfectat cu rivanol
koala wrote:... asa cum a zis Leo, ai apa "nasparlie" [ acida ] ... probabil ca sunt pesti prea multi, apa prea putina sau o combinatie din astea doua ... fa schimburi de apa ...

Apa e Ok, filtrata, aerata, am respectat toti parametrii, dar le-am pus acum cateva zile niste tubii in cosulet, pe care le-am spalat bine in prealabil, se poate sa fie un microb adus de tubii? Sa fie o infectie? Vreau sa stiu ca sa nu mai repet "figura". Le-am mai dat si in alte randuri tubii dar nu s-a mai intamplat ceva asemanator. Oricum am schimbat apa, am dezinfectat filtru, nisipul plantele, tot. I-am pus si rivanol in apa, sper sa se vindece. Va tin la curent. Multumesc pentru sfaturi.
avem si noi o problema: o femela de plati are un ochi un pic umflat si peste el are o pielita alba exact cum au oamnenii la cataracta

intrebare: ce poate fi?
intrebare2: se poate trata?
intrebare3: cum?
intrebare 4: trebuie izolata de ceilalti pesti? e o boala care se poate transmite sau nu?

mentionez ca alte semne de boala nu are, adica inoata normal, are pofta de mancare, chiar mai are un pic si naste, nici ceilalti vivipari din acvariu nu sunt bolnavi

Multumesc anticipat!

Forum Index » Profile for Pushica » Messages posted by Pushica
Go to: