[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Florinpopescul
Forum Index » Profile for Florinpopescul » Messages posted by Florinpopescul
Al meu are un cos cu plastic, care ma gandeam deja sa il inlocuiesc cu eheim substrat ca am deja, al 2 cos are eheimbiomech si in primu eheimsubstrat pro + burete alb si ala negru

Mersi de sfaturi am sa tin cont de ele si am sa le pun in practica
Deci am cumparat pana la urma Ehaeim ecco pro 300, dar acuma vin cu o intrebare la voi

Cum aranjez materialele in cosuri? Exact ca in imaginea atasata sau aveti alt sfat pentru mine?
Revin cu o rectificare, in filtrul intern nu mai am bureti pt filtrare biologica, deoarece odata la 3-4 zile trebuia sa acot filtru si sa spal bureti ca erau plic cu murdarie, si l am implut cu eheim substrat, sper ca am procedat ok
Salut

Mersi de info

As vrea sa imi iau un acvariu mult mai mare, dar a prima data sa il st?pânesc pe acesta

Legat de pe?ti cei 4 ancistrus, erau de fapt 9 i am salvat de la un prieten care a vrut sa le dea drumu în wc, erau vai ?i amar de ei, 2 sapt i am ?inut separat ca s? vad dac? sc?pa sau nu, ?i doar 4 am reu?it sa salvez

Pesti i am introdus cam dup? 30 de zile dup? ce am pus acvariu în fic?iune, plante etc etc
Buna

Ma numesc Florin, am 32 de ani, casatorit, 2 copii si locuiesc în Timisoara. Am cump?rat acest acvariu drept cadou pentru baietelu meu, si a început sa îmi placa, dar am multe de invatat

Prezentarea acavriu
Aquael Leddy 60
Volum: 54 litri
Dimensiuni: 60 x 30 x 30 cm
Lumina: 6 watt
Înc?lzitor: 50 watt
Filtru intern Eheim Aqua all 130
Pesti: 2 x xipho, 4 x ancistrus sp, 5 x Cory, 5 x guppy, 4 x Molly negru, 5 x zebre
Plante: 2 x echinodorus ozelot, 2 x eleocharis acicularis, 2 x hydrocotyle eucocephala, 1 x anubias heterophylla

Ma gândesc sa îmi filtru extern, buget max 600 lei, am g?sit 3 modele care se incadreaza
Eheim ecco pro 300
Tetratec ex 1200 plus
Jbl cristalprofi e902

A?tept p?reri ?i sfaturi
Ata?at o poza cu acvariu

Forum Index » Profile for Florinpopescul » Messages posted by Florinpopescul
Go to: