Revin cu o rectificare, in filtrul intern nu mai am bureti pt filtrare biologica, deoarece odata la 3-4 zile trebuia sa acot filtru si sa spal bureti ca erau plic cu murdarie, si l am implut cu eheim substrat, sper ca am procedat ok
|
Salut
Mersi de info
As vrea sa imi iau un acvariu mult mai mare, dar a prima data sa il st?pânesc pe acesta
Legat de pe?ti cei 4 ancistrus, erau de fapt 9 i am salvat de la un prieten care a vrut sa le dea drumu în wc, erau vai ?i amar de ei, 2 sapt i am ?inut separat ca s? vad dac? sc?pa sau nu, ?i doar 4 am reu?it sa salvez
Pesti i am introdus cam dup? 30 de zile dup? ce am pus acvariu în fic?iune, plante etc etc
|
Buna
Ma numesc Florin, am 32 de ani, casatorit, 2 copii si locuiesc în Timisoara. Am cump?rat acest acvariu drept cadou pentru baietelu meu, si a început sa îmi placa, dar am multe de invatat
Prezentarea acavriu
Aquael Leddy 60
Volum: 54 litri
Dimensiuni: 60 x 30 x 30 cm
Lumina: 6 watt
Înc?lzitor: 50 watt
Filtru intern Eheim Aqua all 130
Pesti: 2 x xipho, 4 x ancistrus sp, 5 x Cory, 5 x guppy, 4 x Molly negru, 5 x zebre
Plante: 2 x echinodorus ozelot, 2 x eleocharis acicularis, 2 x hydrocotyle eucocephala, 1 x anubias heterophylla
Ma gândesc sa îmi filtru extern, buget max 600 lei, am g?sit 3 modele care se incadreaza
Eheim ecco pro 300
Tetratec ex 1200 plus
Jbl cristalprofi e902
A?tept p?reri ?i sfaturi
Ata?at o poza cu acvariu
|