[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristina.i
Forum Index » Profile for Cristina.i » Messages posted by Cristina.i
Pestele înc? tr?ie?te, am incercat sera Baktopur ?i nu am v?zut o îmbun?t??ire. Acum folosesc sare neiodata, schimb cam 30-40% din apa zilnic ?i sper sa scape... M? gândesc s? încerc ?i Sera Mycopur
Acvariul are 75 de l, filtru intern Aquael Fan 2( nu tocmai cel mai bun), in fiecare saptamana schimb 30% din apa si temperatura este de 20-21 de grade. De curand am decis sa mai cumpar un carasel( el nu are nimic, nu prezinta semne ca ar fi bolnav). Momentan acvariul pare incapator pentru ei, insa cand micul caras o sa creasca acvariul o sa fie inlocuit cu unul mai spatios. Pana acum nu am mai avut probleme cu acvariul.
.
asa arata acum
Hei, am o problema cu un c?r??el Black Moor, are aproximativ 2 ani ?i de 3 zile a început s? aib? pete asem?n?toare gri?ului ?i s? fie apatic, sta pe fundul acvariului ?i nu m?nânc?. Am început tratamentul cu JBL Punktol ?i punctele albe par sa se fi diminuat, dar este in continuare apatic ?i nu m?nânc?. Este normal? In cat timp începe s? î?i revin??

Forum Index » Profile for Cristina.i » Messages posted by Cristina.i
Go to: