[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Daniel Tiplea
Forum Index » Profile for Daniel Tiplea » Messages posted by Daniel Tiplea
Eu initial am vrut sa iau un eheim mai mare dar tot cei de la pet shop miau zis ca e de ajuns pt 180 de litri.
Nu ma lasa sa pun poze...au dimensiunea prea mare..dar filtrul se numeste EHEIM biopower 200
Problema e ca nu e prima data când am acvariu... Dar e prima data când p??esc asa ceva... O sa pun ?i ni?te poze... Într-o ora... Nu sunt acas?.. ?i o sa dau mai multe detalii ?i despre filtru. Multumesc
[flash]imageAm un acvariu de 180 litri... Am 6 moly un sanitar ?i 2 cara?i mici... Am avut ini?ial ?i 2 gupy dar au murit...nau mai putut înota ?i parca le erau umflate branhile... Acum acelea?i simptome le au ?i 2 moly.. Nu în?eleg dece... În fiecare luna scot aproximativ 40 50 litri de apa ?i baga apa noua... Asta pentru ca mi sa spus de la Pet Shop...am ?i ceva verdea?? în acvariu ?i din câte am obs una dintre cele 2 plante a început sa ii cada câte o frunza... PS fac curatarea bio de fiecare data când schimb apa. Ma pute?i ajuta cu ceva sfaturi va rog.. Am un filtru de apa pentru interior de 200litri capacitate.

Forum Index » Profile for Daniel Tiplea » Messages posted by Daniel Tiplea
Go to: