[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bcatalin87
Forum Index » Profile for bcatalin87 » Messages posted by bcatalin87
Vand aproximativ 30 de guppy varste intre 60 luni si 2 luni . Predare personala Bucuresti sector 4 , vreau sa schimb acvariile pe betta.
Update am adaugat niste plante.
Da.am.pus o plasa sub nisip si am legat moss cu guta . astept sa mai creasca si o sa mai aglomerez ..momentan sunt multumit ca este foarte clara apa de cand am pus moss
Update ..totul decurge bine am.pus niste java moss.
As vrea sa plantez substratul cu ceva.gen gazon..daca imi poate revomanda cineva o planta mai usoara pt asa ceva.

Bulele erau de la unul din filtre..am completat din apa..
Daca dau fzn la max zici ca a venit uraganul in acvariu
Nu mai am apa declorinata ) Am 2 bidoane in pregatire !
Am montat noul filtru in paralel cu cel vechi pana ..se va cicla.
Am luat un aquael fzn 2 si mediu am o cutie de cilindre din alea de ceramica.
Au zis 4 zile apoi sa pun pestii. Eu am pus in prima zi nu mai stiu ce solutie pt bacterii in filtru apoi iar la 2 zile. A 5 a zi am luat 2 cory(de test)..apoi a 7a zi 2 cory si 3 guppy . Dupa fircare adaugare de bacterii a fost un moment in care s-a facut apa tulbure apoi si-a revenit.Cilindrele ceramice sunt la baza plantei sa o tina acolo ca tot fugea.Am schimbat apa la 2 zile 10% de cand au vent primii 2 pesti.Nu stiu ce tip de filtru e am arunca carticica..scria marina.ceva de 90-150 L. Acvariul are capac..ce filtru extern ar merge si..cum sa pun. Hornbach este magazinul de la care achizitionez.

Jbl Pro flora am pus in nisip.
Am un acvariu nou 3 guppy 1m 2 f si 4 sanitari..nu stiu ce sex. Momentan toate sunt bune are cam 15 zil3 . Sunt deschis la sfaturi. Substratul e 2-4 mm cu niste bile JBL fertilizante la radacinile plantelor.

Forum Index » Profile for bcatalin87 » Messages posted by bcatalin87
Go to: