[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: victor z
Forum Index » Profile for victor z » Messages posted by victor z
M-ar interesa pe mine,dar as vrea sa stiu cum facem, poti sa pui si o poza? Nr.meu de tel este 0744666281
Salut
as vrea sa stiu cum este mai bine pt. plante sa fie montate reflectoarele de neon cand am mai multe tuburi prinse pe capac: pt fiecare tub un reflector sau un singur reflector pt. toate tuburile (5 tuburi T5/54W in cazul acvariului meu)? Multumesc,astept sfaturi
Asa am achizitionat-o si eu de proserpinaca,dar nu eram sigur cand am studiat-o mai bine acasa,pentru ca este diferita ca frunza de varianta submersa.Iti multumesc, se vede ca ai ochi.
Salut
As dori sa-mi spuneti ce planta este cea din urmatoarele imagini
Salut.
Cum am spus si la introducere in trecut am cochetat cativa ani buni cu acvaristica in ce priveste cresterea pestilor si chiar a unor plante existente la acea vreme in Romania ceausista dar acum lucrurile stau un pic "mai mult"altfel din punct de vedere al ofertei care este incomparabil mai bogata inclusiv accesoriile:iluminat,filtrare etc.deci intr-un cuvant ma declar depasit cel putin intr-o problema:iluminatul unui bazin de 900 L pe care visez de ani multi sa-l fac si pe care il astept saptamana viitoare.Nelamurirea este urmatoarea:OareT8-urile nu fac fata la o coloana de apa de 60 cm? Intreb asta pentru ca am introdus intr-un bazin atipic d.p.d.v. al dimensiunilor:
(40L,40l,60h}cateva plante cu o crestere de la easy la dificila : Valisneria,Elodeea,Tonina,Proserpinaca,Didiplis,Alternathera,Blyxa,P Helferi,am urcat coloana de apa la 55 cm cu fertilizare,aditie de co2 iar deasupra un T8 de 36 w Osram 865.Dupa 12 zile toate plantele aratau ok unele aveau lastari plus cresterea de rigoare in inaltime cu noi radacini, intr-un cuvant nu am vazut nici un semn ca ceva este in neregula.Si atunci revin cu intrebarea:Oare nu se poate face iluminatul bazinului de 900 L (250 L,60 l,60 h) cu T8-uri ,cu refledtoare atasate (,bineinteles pastrand proportiile ) ? As dori cateva sfaturi daca se poate de la cei care s-au lovit direct de problema asta sau au experimentat asa ceva.Va multumesc anticipat.
ma numesc Victor Zaharia ,si dupa vreo 11 ani de pauza m-a lovit iar" microbul "asta al acvaristicii.din 1985 pana in 2005 am crescut aproape 80% din speciile de pesti existente la acea vreme, nu pentru a le valorifica ci de placere.Acum mi-am facut un bazin de 300 L unde am adunat cam 40 de tipuri de plante din care vreau sa mut o parte intr-un bazin putin mai mare "900 L" si care este in lucru.Cam atat despre mine.

Forum Index » Profile for victor z » Messages posted by victor z
Go to: