[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: victor z
Forum Index » Profile for victor z » Messages posted by victor z
Chistmass moss,Java moss 5 poturi 5/5 cm 10 lei potul.Rel numai la tel 0744666281
Se poate inchide,multumesc.
Se vand urmatoarele plante:
Barclaya longifolia-2 plante -20 lei planta
Nymphaea lotus red-3 plante-15 lei planta
Nymphaea lotus tiger-3 plante-10 lei planta
Echinodorus ozelot-2 plante-20 lei planta
Proserpinaca palustris-20 fire-4 lei firul
Lindernia rotundifolia variegated-10 fire -1,5 lei firul
Rotala rotundifolia-10 fire-1 leu firul
Rotala sp. Vietnam-10 fire-1 leu firul
Staurogyne repens-30 fire-1 leu firul
Mayaca fluviatilis-10 fire-2 lei firul
Microsorum pteropus-2 tufe-10 lei tufa
Heteranthera zosterifolia-20 fire-1 leu firul
Higrophila pinatifida-5 pui-3 lei bucata
Hotonia inflata-5 fire-2 lei firul
Eriocaulon setaceum-10 fire-2 lei firul
Echinodotus tenelus-2 lei planta mama-5 bucati
Echinodorus vezuvius-5 fire-2 lei firul
Cardamine lyrata-5 fire-2 lei fitul
Didiplis diandra-20 fire-1 leu firul
Bolbitis heudeloti-2 fire-5 lei firul
Bacopa monieri-5 fire-1,5 lei firul
Bacopa amplexicaulis-10 fire-1 leu firul
Amania bonsai-20 fire-2 lei firul
Aponogeton ulvaceus-5 lei planta
Aponogeton crispus-5 lei planta
Limnophila aromatica-10 fire-1,5 lei firul
Limnophila aquatica-3 fire-2 lei firul
Eusteralis stelata-5 fire-2 lei firul
Higrophila polisperma-10 fire-1 leu firul
Micrantemum umbrosum-5 fire-1,5 lei firul
Micrantemum micrantemoides-20 fire-1,5 lei firul
Microsorum trident-15 lei tufa
Pentru provincie comanda minima 40 lei rel la tel 0744666281
Este identica cu a lui Cosmin(Abcdesign)
Ph Elektrode BNC-Anshluss nachfullbar
As dori un sfat in privinta reincarcarii unei sonde PH--O am de noua de circa 4 luni si de doua zile imi arata eronat val.ph.Intrebarea este cum rezolv problema?--Completez nivelul solutiei(care nu mi se pare ca a scazut) din sonda, sau golesc sonda de tot si o reincarc de la zero ?
Buna seara Rebella,as dori cand ai sa-mi trimiti si mie un pachet compus din: 3 fire nesaea pedicellata,3 fire alternathera ,,lilacina",2 fire limnophila sessiliflora.
Datele sunt urmatoarele:Zaharia Victor,Str.Maghiranului nr 5, sector 5, Bucuresti.Astept un semn,multumesc si o seara placuta.
Sergiu,plantele au ajuns cu bine,sunt in regula,multumesc.
Plantele a ajuns cu bine,sunt ok,multumesc
S-a rezolvat,persoana care mi-a dat sonda a venit si mi-a inlocuit-o cu alta (no name) care vad ca functioneaza corect dupa ce am calibrat-o
Multumesc pt.lamuriri,cred ca trebuie sa schimb sonda,azi iar s-a blocat,target-ul fiind de 6,6,si sta de dimineata pana acum la 7,21.
Am fost alaltaieri in Bucur Obor si am gasit nesperat intr-un colt al magazinului o firma ,, dotata" cu toate culorile de colant,si bineinteles ca nu am rezistat si am luat pe langa culoarea neagra si ,,albastru marin" deci aviz doritorilor-costa 9 ron metrul la o latime de 97 cm parca .De ce am luat 2 culori?Simplu,voi prinde cu scotch pe o folie de plexiglas taiata la cotele bazinului respectiv 2500cm/60 cm cele 2 culori una pe o parte una pe cealalta si voi pune folia in spatele bazinului apoi in functie de dispozitie voi jongla cu ea cand pe o parte cand pe ceallalta (am incercat deja la un acvariu mai mic putin de 120 /50 cm si merge de minune.
Sonda esteJBL,am cumparat-o de la o cunostiinta acum aprox. o luna mi-a adus-o acasa si a calibrat-o cu sol.cal.4 si sol.cal. 7.Ieri cand am ajuns acasa si am verif. niv.ph arata 4,56 deja mergea lumina de 2 ore deci incepuse fotosinteza deci in mod normal nu avea cum sa fie real ph.Astazi a venit cineva la mine cu solutiile lui de calibrare de 6,86 si 8,56 parca a curatat sonda cu alta sol.a calibrat-o am pus-o inapoi pe pozitie (scufundata in apa mai putin ultimul cm de sus) dar tot nu a ajuns la cat setasem valoarea pe PH-controller respectiv 6,6.S-a oprit undeva pe la 7,25. daca sonda nu comanda electrovalvei sa opreasca pt ca are val.mare pe ea automat co2 iese incontinuu pe difuzor.Deja la ora cand scriu acestea ,am oprit din reglaj co2 pt. ca s-ar pute a sa scada drastic niv,in bazin si sa nu ma trezesc dimineata sa vad pestii tepeni.
Salut,as dori sa ma luminati si pe mine intr-o privinta si anume referitor la calibrarea sondelor PH: care este sau mai exact care sunt valorile minima si maxima a solutiilor de calibrat pt. ca am vazut ca o data se calibreaza sonda cu o sol.minima de 4,5 de exemplu iar maxima de 7,8, iar alta data se calibreaza cu val.min.si max. cuprinse intre 6 si ceva si 8 si ceva,deci intrebarea mea ar fi -Nu exista un STAS pt.aceste calibrari,nu ar fi mai usor ca respectivele calibrari sa se faca folosind sol fixe dpdv al valorilor ? Va multumesc anticipat,si astept mai multe sugestii legate de aceasta tema.
S-a dat se poate inchide ,multumesc
Vand 2 pachete de plante fiecare compus din:
10 fire Egeria najas
10 fire elodea densa
5 fire valisneria spiralis
2 fire cabomba aquatica
2 fire ludwigia palustris red
3 fire ceratopteris talichtroides
1 fir hottonia inflata
4 fire bacopa amplexicaulis
2 fire higrophila diformis Fiecare pachet costa 50 ron
Majoritatea plantelor au pui.Pachetele se ridica de la P-ta Progresul.Contact 0744666281
Din punctul meu de vedere,autocolantul negru,daca vroiam imitatie de piatra titlul topicului suna corespunzator
Am fost ieri si degeaba
Multumesc pt.info. dar crede-ma ca am umblat ieri pe la toate supermark.si singurul loc unde am gasit la200cm/47cm a fost la Praktiker si bineinteles ca nu am luat pt ca nu vreau sa-l pun din bucati.Bazinul meu are 2500/60.
Salut,as dori sa-mi spuneti va rog unde pot gasi autocolant negru sau in ultima instanta albastru inchis masura 2500/60.Multumesc, astept raspuns

Forum Index » Profile for victor z » Messages posted by victor z
Go to: