[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: yonutzzz_92
Forum Index » Profile for yonutzzz_92 » Messages posted by yonutzzz_92
Dolly wrote:Grija cu plexiglasul ca se zgirie usor. Si o sa ai un acvariu "zebra" .

Din ce imi aduc aminte plexiglasul are o folie de protectie(transparenta)
orio wrote:
yonutzzz_92 wrote:Plexiglasul e plastic, e mai usor

Si cat e mp de plexiglas?

Nu stiu dar stiu ca se da la placa... cred ca te costa cam 100-150lei maxim... du-te in magazinele gen brico
Plexiglasul e plastic, e mai usor
Poti sa il faci din plexiglas 10mm
Pentru marini

http://www.shopsolution.nl/shop/home.asp?shopid=seameuk&pageid=pagina38

Marfa ajunge in mai putin de 24 ore(asa zic cei care au comandat).... dar e riscant ....
Cel mai indicat e sa luati pestii din tara, sunt 2 magazine in Bucuresti si preturile sunt bune.

Bafta.
Bine v-am gasit

Poze facute acum cateva zile dupa ce am modificat putin "reciful", din pacate o parte din corali "sufera" putin din cauza luminii(am becul economic de o saptamana, aveam inainte un neon mov de 20w)
Felicitari
Va salut si La Multi Ani!
Ma numesc N. Alexandru Ionut am 17 ani sunt din Bucuresti, pasionat de acvaristica, sunt posesorul a doua acvarii unul marin de 45l si unul de apa dulce de 54l smilie dar sa revenim la marin .

Acvariul- 49x27x34(Lxlxh)
Lumina- bec economic de 40w 6400K alb/rece
Substrat- 4,5kg nisip de scoici
Reciful- format din 5kg piatra poroasa (am doar 300 grame piatra vie :oops
Skimmer- ResunSK-05
Incalzitor- resun RH9000-75w(setat la 26)
Filtru/Curenti- Resun SP-1100l- 500l/h
Salinitatea-1.024
Pesti- Dascyllus Auratus si o domnisoara mov cu coada galbena(seamana cu Chromis)
Corali- Xenia, Kenya tree coral, 3(fraguri)x Zoanthus verzi, o piatra polipi verzi(nu mai stiu numele)

Acvariul are cam 5 luni, nu a suferit mult(o mica problema cu diatomele, aproape rezolvata)

http://www.youtube.com/watch?v=Ph0gWPu-B7w

Forum Index » Profile for yonutzzz_92 » Messages posted by yonutzzz_92
Go to: