[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Tina
Forum Index » Profile for Tina » Messages posted by Tina
Cam greu sa anulez comanda insa voi incerca sa l returnez daca asa
M am lamurit si eu cu cei de la petshop cand am vazut cat de putine informatii detin in legatura cu pestii pe care i au in magazin chiar si cand venea vorba de hranire sau schimbarea apei...
Oricum, multumesc si voi reveni cu un update!!
Multumesc pentru raspuns!
Mi am comandat un filtru intern eheim aquaball 130 ptc am auzit ca e bun, sper sa nu ma fi inselat
Ca material filtrant m am gandit sa cumpar sera siporax sau eheim substrat pro

Stiu ca sunt la cam la limita dar spre apararea mea chiar as vrea sa trec la un acvariu mai mare pe viitor pentru pestisor
Multumesc mult!
Voi tine cont de ce ati sugerat!
As avea nevoie de putin ajutor...
Am achizitionat recent un acvariu aquael leddy 60 de 54 l pentru un caras auriu si acesta a venit cu un filtru aquael asap 300 insa nu stiu daca face fata acvariului.. din cate stiu filtrele tip cascada trebuie sa aiba un jet cat de cat puternic care sa formeze bule de aer insa din al meu de abia daca curge apa si nici nu prea face bule..
Ar trebui sa mi iau un aquael de 500/ alt filtru de la alta firma sau este ok acesta..?

Forum Index » Profile for Tina » Messages posted by Tina
Go to: