[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alexnero98
Forum Index » Profile for Alexnero98 » Messages posted by Alexnero98
Da multumesc mult pentru exact asa am ?i eu apa, laptoasa si analizele apei sunt ok deci clar nu e deciclare. Am pus deja în functiune sterilizatorul UV se sper sa vad rezultate
Perfect multumesc mult!!
Buna ziua am o întrebare, de ceva timp ma confrunt cu bacterii Bloom si nu reusesc sa scap de ele chiar daca curat bine acvariul de plante moarte si deseuri plus aerare sporita si mi sa recomandat un sterilizator cu lumina UV, întrebarea mea este daca folosesc lampa UV risc cumva sa afectez si culturile de bacterii benefice si sa deciclez acvariul deoarece am mai patit sa îl deciclez si nu mai am nevoie de astfel de cosmar , va multumesc si astept cu interes un raspuns
Okay multumesc mult pentru sfat dar tot nu ?tiu un lucru, e gestanta sau nu
Buna ziua de curând mi-am cumparat un acvariu si câtiva pesti, nu am experienta în asa ceva ?i am o femela de guppy care pare sa fie aproape sa nasc? dar nu sunt sigur si nu as vrea sa o tin izolata degeaba în maternitate, las poze în articol va rog ajutati un începator

Forum Index » Profile for Alexnero98 » Messages posted by Alexnero98
Go to: