[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: robi.tacutu
Forum Index » Profile for robi.tacutu » Messages posted by robi.tacutu
Nu, imi pare rau. Oferta nu mai e valabila.
Am dus deja vreo 30-40 la un magazin.
Mai am 5 xipho (o pereche care au 6-7 luni, si inca 3 femele de 3-4 luni).
Si multi pui de toate felurile, guppy, xipho, molly (sa zicem pana in 3 sapt.).

Alte detalii, nu stiu ce as mai putea sa-ti dau. Daca vrei poti sa ma mai intrebi pe pm.
Salutare,

Pentru ca trebuie sa lichidez un acvariu, donez guppy, xipho si molly - diverse varste. Pentru doritori, bonus niste pui de echinodorus cordifolius.
Donatia e destul de urgenta, pentru ca trebuie sa lichidez curand acvariul.

Multumesc,
Robi
Donez doua plante Echinodorus Cordifolius mature.

Contact PM.
Cum nu a existat nici un doritor, plantele sunt inca in cautarea unui acvariu mai incapator. Fara bani. (parca ar fi pacat sa le arunc totusi...)
Mai am inca 4 plante medii pe care as dori sa le vand/donez. Pret 5-10 lei, iar pentru cei care chiar au nevoie de plante si nu-si permit, sunt ok si donatii.

Salutari,
Robi
Salutare,

Intre timp au mai aparut si niste puiuti (4-5). Daca cineva e interesat, pretul ar fi 5 lei pentru puiuti (frunze de 5-6 cm) iar pentru cele din mesajul anterior 10 lei.
Vand 2 x pui Echinodorus cordifolius ssp. fluitans (6-7 frunze de 15 cm). Planta mama are frunze de 25+ cm. 15-20lei bucata.

Multumesc.
Momentan nu... saptamana trecuta chiar am aruncat niste plante. Cand se mai fac revin cu anuntul.

Pana una alta, REZOLVAT
Salut,

donez un fel de ghem plutitor (partial - s-a facut cam mare - sorry ca nu stiu ce e)... niste fire de Egeria Densa... si mai vad ce mai scot din acvariu.

Eventual daca primesc 1-2 puiuti Anubias ar fi excelent (dar nu e deloc necesar )

Numai bine, si rog raspunsuri pe pm.
Rezolvat.
Vand/schimb 2 x pui Echinodorus cordifolius ssp. fluitans (6-7 frunze de 15 cm). Planta mama are frunze de 25 cm, are radacini prin tot acvariul si il umbreste jumatate.

15lei bucata. Daca vi se pare mult, mai discutam. Legat de schimb, astept sugestii - discutam pe pm.
Multumesc.

Ca un "avertisment", probabil ca o sa primiti si niste melci de substrat cu ele
rezolvat
Amandoi sunt rosii, foarte frumosi, vioi si sanatosi, masculul un pic cam agresiv. Pentru contact, rog PM.

Forum Index » Profile for robi.tacutu » Messages posted by robi.tacutu
Go to: