[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Adrian_Savu
Forum Index » Profile for Adrian_Savu » Messages posted by Adrian_Savu
Topicul se poate inchide, pestii au fost donati.

Patru pesti au ajuns la colegul Lorenzo1990 si restul la Mirciulica, care m-a zapacit cu telefoane si mesaje.

Am vrut sa ii explic d-nul Mirciulica ca nu prea este ok cum procedeaza, avand mai multe conturi si activitate doar in sectiunea de donatii, dar nu am avut timp, pt ca a fost o danatie fulger, mi-au luat pestii si au plecat.

Va salut.
Salutare,

Ce de comentarii pt o simpla donare , daca stiam ca sunt asa multi doritori, ii puneam la vanzare si poate imi scoateam banii dati pe ei, 50 de lei .

Sa clarificam putin situatia:
In primul rand pesti sunt sanatosi si nu i-am dat nimanui, sunt tot la mine in acvariu.
Am postat acesta donare pentru ca nu eram singur ca ii vrea cineva (am tot incercat sa ii dau pe la petshop-uri si nu ii vroiau).
Dupa acesta postare, la scurt timp, am pus si un anunt de vanzare a acvariului cu totul, pesti + accesorii.

Asa cum i-am spus si lui Mirciulica la tel, (dar cred ca nu a inteles) o sa mai astept cam 5 zile sa vad daca reusesc sa dau acvariul cu totul, daca nu, o sa donez toti pesti.
Poate ca am gresti punand ambele anunturi, dar sincer nu ma gandeam ca sunt asa multi doritori. La mine s-au inmultit doar din 2 perechi de platy.

Multumesc.

Salut,

Vand acvariu complet.
Dimensiune L60, l30, h30, 54 litri.
Accesoriile sunt :
Capac de platic cu neon de 18w si 2 usite de vizitare (o usita imi lipeste)
Suport pt acavriu din mdf cu usa si spatiu de depozitare, h=69 cm, L=60.5cm, l=30.5cm.
Filtru Tetra EX 600 cu accesorii (https://www.emag.ro/filtru-extern-tetra-ex-600-plus-4004218240926/pd/DCH9SYBBM)
Stabilizator JBL UV 5w (https://www.emag.ro/sterilizator-jbl-aquacristal-uv-c-5-w-4014162635006/pd/DK54JBBBM/)
Pompa de aer hailea aco-2201
Incalzitor apa Tecatlantis 150w
Termometru + pesti paty gold aprox 19 buc.

Pret 800 lei negociabil.

Salutare,

Donez pesti Platy Gold pentru ca vreau sa renunt la acvariu, sunt in jur la 17-19 buc. Sunt si adulti si pui.
Pestii nu sunt sanatosi si au fost hraniti cu granomix de la jbl.
Pe langa platy mai donez un Corydoras si un peste neon.

Predarea se face in Bucuresti, sector 4, Piata Sudului, dupa ora 18:30.

Tel. 0726 235 274

Adrian

Forum Index » Profile for Adrian_Savu » Messages posted by Adrian_Savu
Go to: