[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Trasor
Forum Index » Profile for Trasor » Messages posted by Trasor
Salut, în primul rând trebuie s? spun c? este unul dintre cele mai bune comentarii despre filtrele externe. Nu am reu?it s? în?eleg totu?i, nu ai sp?lat niciodat? mediile filtrante ? Cum este posibil a?a ceva ? Unde se aduna mizeria tras? din acvariu ?i cum de nu se colmatau ? Câ?i pe?ti aveai în bazin ? Mul?umesc
Va multumesc tuturor pentru
raspunsuri, chiar m-au ajutat sa aleg o directie. Numai bine va doresc

Voi lasa topicul deschis pentru oricine vrea sa adauge o experienta personala cu filtrele de acvariu.
Ma voi uita si dupa un jbl-402 ca ?tiu ca sunt fiabile
Antecume wrote:Cand cumperi un SH important este sa nu curga pe la capac sau pe la robineti.
Eventual sa te duci la vanzator si sa-l vezi mergand si sa vezi cu ochii tai ca nu curge.
Si sa aibe toate accesoriile (furtun de IN, furtun de OUT, coturile, sorbul de IN, tevile de la evacuare), eventual sa aibe si ceva materiale filtrante in el.

De nou, un pret bun pentru unul extern (cam 300 lei) ti-l recomand pe asta: https://abc-zoo.ro/9295-tetra-ex-600-plus.html
Dupa ceva luni dupa ce mai strangi bani poti sa mai schimbi materialele filtrante in el.

Tot tetra ex 600 am si eu la 60L si sunt f. multumit de el pana acum.

Spune-mi te rog câ?i pesti ai în acvariu si la cat timp speli mediile filtrante ?
M-am gandit ?i eu la un sh, sa vad ce g?sesc .
Cat despre filtrele interne am o parere proasta atat în ce prive?te randamentul cat ?i aspectul general în acvariu desi un cunoscut acvarist îmi spunea ca sunt cele mai bune .
O parere buna am despre JBL Cristal Profi dar, cel pu?in din punctul meu de vedere sunt scumpe iar eu chiar nu vreau sa dau atatia bani.
Mul?umesc Florin82, exact la acest liberty 200 ma uitam acum pe YouTube, are caracteristici bune,se curata u?or mediile ?i este ?i accesibil ca pre?. Cât prive?te pe?tii ,sunt mul?i este adev?rat dar voi dona masiv din ei ?i voi p?stra câte o pereche -doua din fiecare.
trasalica wrote:Ma ce?! 50 de pesti in acvariu?! WTF! Nu vrei sa investesti mai mult de 100-150 lei intr-un filtru? Noi de ce am investii in tine, cand tu iti bati joc de pesti? Nici nu vreau sa imi imaginez cum arata acvariu. Scapa de pesti si mai vorbim dupa

"Ma ce? " vorbe?ti cu cei care te-au educat. Dac? nu e?ti în stare sa dai un r?spuns, nu-l da .
Eu am vorbit cât se poate de clar ?i civilizat.
Nu celor ca tine m-am adresat
La al meu suprafa?a buretelui este de 10x20 cm ?i se colmateaza în 4 zile de nu pot sa cred, dup? cum am spus am vreo 50 de pe?ti ....
Mul?umesc pentru r?spunsul t?u, am vizionat câte ceva despre acel 2211 ?i îmi pare foarte interesant, nu în?eleg totu?i cum de nu se colmateaza o bun? perioad? de timp ?
Bun? ziua tuturor, sunt nou pe forum ?i am nevoie de o recomandare de filtru extern. Am un acvariu de 60 litri, plantat ?i vreo 50 de pe?ti xipho, molly, guppy, neoni, ancistru?i ?i folosesc un filtru diy cu burete ?i o pomp? de aer. Pân? aici toate bune doar ca filtrul meu care î?i face bine treaba, trebuie sp?lat cam la 3-4 zile maxim altfel capacitatea de filtrare scade puternic. Problema este c? eu mai lipsesc de acas? zile bune iar filtrarea devine o problem? stresant? .
Întrebarea mea este daca cineva poate s? îmi recomande un filtru care s? poat? fi sp?lat nu mai devreme de dou? -trei s?pt?mâni sau chiar o lun? ,dar nu vreau s? investesc în el mai mult de 100-150 lei. Poate fi ?i cascad? sau diy dar accesul la mediile de filtrare sa fie foarte facil, sa nu fie nevoie sa destructurez complet filtrul pentru al curata. Multumesc celor care îsi vor face timp pentru un r?spuns.

Forum Index » Profile for Trasor » Messages posted by Trasor
Go to: