Buna seara, am mare nevoie de cateva sfaturi in acest domeniu. Foarte recent am cumparat o casa si m-am trezit ca fostii proprietari mi-au facut o surpriza, au uitat sa isi ia si pestii cu ei, la mutare!!
Nu am nicio notiune despre cresterea pestilor si nu as vrea sa fie chinuiti. Sunt convinsa ca gasesc toate informatiile printre topicurile de aici, dar timpul chiar nu imi permite fruzarirea forumului, prin urmare as dori cateva sfaturi de minima supravietuire
Tot ce am reusit eu sa deslusesc pana acum este ca am mostenit "prin uitare"

un acvariu de 100 de litri, in care sunt 4 sanitari, cei mici si negrii care stau ventuzati pe geam, 3 carasi aurii, care sunt chiar aurii si 2 care arata ca un caras, dar sunt albi si unul cu mustati, banuiesc ca ar fi scalar.
Exista un filtru extern, un incalzitor, cred, chestii de decor si pietre pe fundul acvariului. Cu siguranta, acvariul trebuie curatat. Nu am gasit niciun neon ssu termometru.
Cum schimb apa, cum curat acvariul, care este mancarea cea mai potrivita pt fauna, tb sa cumpar neon?( pestii stau in intuneric noaptea)
Sau exista firme care se ocupa cu intretinerea acvariilor, macar sa invat de la ei...
Va super multumesc!!