In cele 4 compartimente se gasesc:-in compartimentul 1(le spun de jos in sus)inele de ceramica pentru prefiltrare plus un burete cu pori mari
-in compartimentul 2, burete cu pori mai mici
-in compartimentul 3 sunt niste bile din plastic pentru pe post de biofiltru(inlocuiesc inelele ceramice pentru nitro-bacterii aflate in filtrele de la alte firme)
-in compartimentul 4 jos este burete foarte fin,peste el 2 saculetzi cu carbune activ si deasupra poly pad sau vatelina in romaneste sau cum se cheama.
|
Salutare,astazi am achizitionat un filtru canistra facut de firma Tetra.Am fost la un depozit Profipet voind sa cumpar un Fluval 404 dar cei de acolo mi-au aratat un filtru de la Tetra si anume Ex 1200.Era cel cu capacitatea cea mai mare pe care o primesc.Filtreaza 1200 l/h.L-am pus in functiune si merge super,foarte silentzios,are 4 compartimente pentru materiale filtrante si vine impreuna cu toate materialele filtrante.Ei spun ca folosesc unul la unul din ei acasa la un acvariu si este net superior la Fluval 404.Canistra are 12 litrii capacitate are robineti de debit pe intrare si iesire,ax portzelan si m-au convins sa-l iau pe acesta.Pretzul la ei la depozit este sub fulval,am dat pe el 3600 000 lei.Astept pareri despre astfel de filtre sa vad daca nu am luat tzeapa,poate stitii ceva despre ele.
Salutare tuturor.
|