Salut fratilor !
nu am mai scris de ceva vreme din cauza unor probleme personale mai naspa....
bazinul meu va reveni in forta cu un update si filmari cat de curand.
ceea ce am constatat in ultima vreme a fost ca NO-POX chiar functioneaza foarte bine. Facusem la un moment dat cyano la greu pe nisip pe geamuri pe corali chiar !!!
cu nopox dozat conform instructiunilor si o mai buna ingrijire a bazinului am scapat in 7 zile de toate problemele. Acum desi nu mai dozez de 1 luna nopox, nu mi-au reaparut alge.....deci tot raul spre bine
Vand un acvariu Red Sea reef max de 130L
Acvariul este ALL in one, in sensul ca are toate echipamentele necesare sustinerii vietii unei game variate de corali, nevertebrate si pesti de recif !
Pretul este de 1900 lei FIX
include si stand.
Acvariul este gol si curatat. pregatit de transport.
Din pacate nu pot asigura transportul lui in tara deoarece este din sticla. Cine este interesat, trebuie sa aiba posibilitatea de a da o fuga si a-l lua sau a avea o masina ce trece prin constanta.
0720 388 908
andrei cand ti se cicleaza treci pe la mine sa iti dau cadou cateva fragulete sa iti incepi hobby-ul asta asa in fortza ca la 14 ani e admirabil ca ai astfel de preocupari precum acvaristica marina de recif
Salut ! deoarece coralii soft s-au dezvoltat foarte mult si sunt foarte rezistenti m-am hotarat sa tai din ei de asemenea am 3 viermi penati coco worm alb-rosu
Pretul pentru 1 vierme este de 150 lei dar se dau doar pachet toti 3. nu ii dau separat !
Din cei 3 corali: finger coral green, finger coral mov-maroniu si kenya tree cu tulpina verde, fragul este de 50 lei.
astept mesaje pe PM sau telefon la 0720 388 908
tin minte acum cateva luni....un tip isi face acvariu marin intr-o pizzerie.
toate bune si frumoase.....la inceput un prieten de-al meu i-l aranjeaza tot, pune apa cu sare si apa de osmoza......prima luna acvariul arata dragut...fara alge fara probleme.
Dupa prima luna, cel care are acvariul s-a hotarat sa inceapa completarile cu apa de robinet.
Dupa doar 2 saptamani de la practica asta acvariul s-a transformat intr-un plantat !!!! fara exagerare !!!!
deci algele erau atat de dese si mari si verzi incat arata ca un plantat cu pesti nemo
asa ca ...se reconfirma....apa de robinet e dezastru la acvarii marine.
atasez si un filmulet cu simpaticii creveti de marea neagra.
curata f bine reciful si sunt blanzi si curiosi....vin la mana ta si fac aceeasi procedura ca si cleaner shrimpii