Message |
|
Cat le dau sa manance...... chiar nu stiu in grame. (o sa iau cantaru' de droguri de la cabinet si aflu'/comunic)
Simplu: dimineata le dau o "mana" de Ciclid Gold (pe care o devora) si seara o mana de Ciclid Staples pe care de obicei nu o consuma toata.
Dau' cu aceeasi mana de meltean grauntele.... La staples, fac figuri...... (daca dau mana de "gold, seara" o halesc integral)
In principiu: 250Grame de Gold, ajung ~10 zile.
Cu dezlegarea la peste: ma f*t in ea ca nu imi place pestele. (merg pe porc si nu tin post)
|
 |
|
Se poate bloca. (Multumiri.)
|
 |
|
In regula. Coletul pleaca la @AdrianMar
Va recomand pentru carasi: Eheim MechPro (macar jumatate din cantitate.... am avut si eu carasi cu sump... mai adaug ceva Matrix)
Va rog o adresa de livrare pe mesagerie privata si pleaca maine. (luni 6 dec)
|
 |
|
Am observat cam ce potential au, cand a trebuit sa ii prind.
La mutare (in cada) au avut o coloana de apa, undeva la 30Cm si lemnul cu anubiasul. (ascunzatoare)
Unul din ei, "facea" pe mortul atat de bine incat chiar am crezut ca a crapat.  (pozitionat pe o parte si nu misca absolut de loc)
L,E. Cel mai mare are 25cm (si cred ca au 6 luni, avand 5-6Cm in 11 August)
|
 |
|
|
 |
|
Daca vad' si ceva poze + "de ce"...... (sumpuri si dalea'......) La dvs. ajung ceramicele.
dar: am nevoie de o motivatie a necesitatii. 
|
 |
|
Castigator: Beige de 0.2-0.6, dupe saitu' la hornback. Multumirile (alea mari) merg la @alinutz80
Multumirile complementare: la comunitate.
off-topic: Ceva ceramice de donat (~3kg) la rubrica adecvata.
L.Edit. Ieri erea 38 de saci... acu: doar 20. (ce vand "aia" nisipu) .....
|
 |
|
Sunt astea:
Pana la buza caldarii mai sunt 3-4cm. Si se mai da bonus: ~4L Eheim MECHpro.
Imi rezerv dreptul de a alege cui se doneaza.
|
 |
|
Nu am apucat sa scot buretii.
Am eliminat sumpul intern din Juwel, doar.
Imi este groaza de spalat lava ce trebuie adaugata. (este de la 20-30mm pana la praf)
Am descoperit o "manarie" la canistra 2260: la schimbul de apa, evacuarea se poate face pe robinetul de jos. (evacueaza ceva mizerie......)
|
 |
|
Consonanta cromatica, cu alb: buleste ansamblul expus.  (a se citi: nu merge alb)
am inteles?
Trebuie, ceva mai inchis.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Stai sa pun pozele.... (sa vezi ce pietre am. si am tone la dispozitie)
Cu alea, chiar nu merge nisip alb.
|
 |
|
Chiar nu stiu acum daca se potriveste bine nisipul alb...... (as prefera.... dar cred ca este prea mare contrastul)
O sa fac neste' poze si pun la jurnal.
Poate o vedere de ansamblu ar conduce la o idee mai buna despre culoarea nisipului.
|
 |
|
Exact!
Ai mei, chiar se plictisesc......
Au doar un lemn cu niste Anubias de 30Cm inaltime.... (acolo se si ascund)
De "asta" vreau sa le pun nisip si ceva pietre. (pana gasesc ceva lemn, adecvat)
|
 |
|
In principiu, nu foarte fin. (sa merg pe: 1-2mm)
Nu stiu cum se comporta la sorbul de la 2260 (de la ce inaltime il "ia")
Acum, si "aia mici" fac neste' dejectii de 3-4mm ca grosime (doar)
Si se lipesc binisor, pe sticla de la fundul borcanului.
asa deci: doua dileme...
1: Nisip sub' un milimetru => luat in sorb. (din motive de masa a granulelor)
2: Nisip 1-2mm, nu se mai ia pa' sorb, ca este greu....  Daca nu se sprijina sorbul, pa el'....
|
 |
|
Multam!
Adica 1-2mm granulatie.
Intrebarea subsecventa: pe culoarea asta ori pe alb? (as vrea alb)
|
 |
|
Pai: se pun direct in bazin. (unde sa faci o carantina a plantelor daca nu exista inca un bazin ciclat si gol? )
|
 |
|
Am avut Voogle (Easy life) si am bagat aproape, cantitatea maxima admisa de ieri seara, dupa "observatie".
Acum am scos 30% din apa si am completat.
Ieri (in cada) am bagat generos, Prime in apa si niste buruieni mari sa se poata ascunde.
Ca si aditii in apa, folosesc Prime la schimb si Easy-Life la 3-4 zile.
Restul nevoilor presupun ca il aduna din Hikari (Ciclid Gold si Ciclid Staple) pe care il consuma exclusiv de doua luni.
Multumesc comunitatii de ajutor. (si lu' ala barbos din ceruri/tacso' lu Isus, ca a facut pestii rezistenti la cacaturi dastea' )
___________________________________________________________________________________________
Si acum: Ce granulatie de nisip sa iau pentru ei? (sa nu intre cacautu in nisip)
|
 |
|
Excelent!
Ochii sunt refacuti.  Chiar am fost speriat.
La 7 (ora trezirii) am observat ca "aia mici" vad deja..... (Agitatia de la foamea de dimineata  )
|
 |
|