[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: overrider
Forum Index » Profile for overrider » Messages posted by overrider

As dori sa intreb, poate stiti careva, prin Prahova de preferat (Ploiesti sau Bucuresti), exista vreun centru sau statie de incarcare butelii CO2?
Am o butelie de 8 L care m-a tinut 4 ani la acvariul meu nano si trebuie sa o reincarc.

Multumesc anticipat.
Bine, va mul?umesc frumos, o zi frumoasa va doresc.
Salutare. Tocmai ce am schimbat vechea instalatie de iluminat cu led din capacul acvariului cu un set de tuburi t5 de cate 24 w.
Nu prea gasesc date pe net despre temperatura suprafetei tubului atunci când functioneaza , si as dori sa va întreb daca e normal sa se încinga.
Nu pot tine mâna pe el mai mult de 5-6 secunde , pentru ca arde.
E normal? Oare am conectat gresit cablurile?
Multumesc.
Salutare.

Am observat de asear? c? unii dintre puii mei de guppy(au 2 luni) au o problema la partea anal?, mai specific orificiul anal e larg deschis ,aproape explodat ?i so?ia mi-a zis c? a observat de diminea?? c? ie?ea ceva c? niste bobi?e albe c? de gri? pe acolo.
Sunt letargici ?i abia m?nânc?.
Va rog , exista vreun medicament pentru a?a ceva, în caz c? ?ti?i despre ce problema e vorba?
Mul?umesc mult de tot , ?i numai bun venit ?i sfatul cu aerisirea , c? tot am montat pe capac un mic cooler pentru r?cirea apei
Salutare.
As dori câteva l?muriri in ceea ce prive?te folosirea tuburilor fluorescente la un acvariu cu capac deasupra.
Neonul va fi destul de aproape de suprafa?a apei, în jur de 7 cm cred, ce vreau sa întreb este:
- e ok s? îl montez ca atare, evident în socluri cu protec?ie umiditate, insa fara o incastrare într-un corp etans? Se va sparge in acel mediu cu vapori ?i stropiri cu apa?

Deocamdat? am un tub LED îns? nu mai face fata la nevoile plantelor.

Îmi cer scuze daca e ceva evident, nu am avut niciodat? de aface cu neoane in medii umede , nici pe internet nu g?sesc ceva concludent.

Pe site-urile de acvaristica ,unde se cump?r? tuburi fluorescente, pe toate pe care le vizitez, nu au in nici o lista protec?ii pentru neoane, doar soclurile de la capete cu protec?ie împotriva umidit??ii, nu zic nimic de faptul c? nu pot fi montate pe un capac .

Forum Index » Profile for overrider » Messages posted by overrider
Go to: