[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: grignelutu
Forum Index » Profile for grignelutu » Messages posted by grignelutu
Doresc sa cumpar 10-15 buc microrasbora gsbalaxy.
Doresc sa cumpar7-8 buc microrasbora galaxy. Problema e ca in magazinele de profil din Sibiu (unde locuiesc) nu gasesc, iar dat fiind anotimpul, magazinele online nu mai trimit prin curier.
Daca e cineva interesat sa vanda prin zona .... 0745259159
Parametrii apei (masurati cu tester 6 in 1 JBL - nu foarte precis)
NO3 - 10
NO2 - 0
gH >4
kH intre 3 si 6 (dupa culoare, undeva la mijloc, peste 4)
pH 7.2
Cl 0

Ai dreptate, nu am descris ce contin filtrele.
Eheim-ul contine 2 filtre textile albe intercalate cu material filtrant biologic si sera siporax, iar resun-ul burete grosier si o cutiuta mica cu zeolit (din fabrica era carbune, dar am preferat sa-l scot - am inteles ca nu se impaca cu plantele).
Pestii au fost in alt acvariu pe care l-am oprit, asa ca ... obligat-fortat au trebuit mutati.
Salut!

Ma numesc Grigore Ioan, 43 ani, Sibiu.

Dupa ce am tot citit acest forum pentru a culege diverse informatii (a fost excelenta ideea crearii sale - fara am fi fost cu multe in ceata totala), am decis sa descriu si eu acvariul meu:
Acvariu Wromak (ceva din Polonia) 126 l (80x35x45), Filtru extern Eheim 2213 classic 250 + intern Resun Magi 1000 (doar la nevoie)
Incalzitor Eheim Jager 150W, Neon 2 x 18W, piatra aer cu pompa 4w
Nisip 1-2 mm aprox. 15 litri
trei radacini (cea mare si 2 mici - una e pusa doar ieri si nu apare)
Plante Vallisneria, Anubias, Microsorum pteropus, Echinodorus bleheri, si niste Java Moss (pe radacini, nu apare in poza, doar ieri i-am legat)
Pietre 3 bucati
In curs de ciclare (au trecut 2 saptamani) cu FilterStart (JBL) in filtru extern + EasyStart in ziua 1, 7 si 14
Pesti: 4 cory +1 beta splendens mascul (bland, a locuit inclusiv cu guppy fara nici un eveniment) si 2 melci, introdusi in a doua saptamana.
Acesta as vrea sa-l populez doar cu neoni, cei 4 cory, beta si melcii.
Stiu ca stau deficitar la capitolul lumina (putin 2 neoane) si lipsa aditie CO2 (de aceea am pus doar plante easy) dar deocamdata o mica pauza cu investitiile (si asa sotia a zis ca am luat-o razna).
Critici , sugestii, sunt deschis si nu ma supar.

Forum Index » Profile for grignelutu » Messages posted by grignelutu
Go to: