Message |
|
Mihai f...mul?umesc pentru exemplu..cred ca asta ar fi problema...cel pu?in sper...am costapour de la sera r?mas de la tratamentele pentru gris...poate ar trebuii sa mai încep un tratament înainte sa le schimb din nou apa ( nu am acvariu spital...) ...mul?umesc frumos
|
 |
|
Dar ce anume sa caut pe forum...nu am g?sit pana acum...te rog o depunumire a bolii.....mul?umesc
|
 |
|
Cam asa
|
 |
|
Cam asa
|
 |
|
Acum am ajuns la acvariu,nu mai are parul ie?it dar tot are dita mai Gaura....
|
 |
|
Humbert mananaca orice,am doar o pereche de scalari...nu are cu cine sa se bata...hrana vie(congelat?) nu le dau ca am un stufaris unde am creveti ?i isi iau de acolo hrana vie...mul?umesc...
|
 |
|
Mul?umesc tuturor pentru raspunsuri...?i eu ma gândesc ca ar avea o ciuperca ceva....sper in continuare sa mai îmi da?i ni?te raspunsuri mai concrete...ceilal?i Pe?ti sunt super Ok... nu au gris pe ei sau alte chestii...el e singurul cu probleme...mul?umesc mult înc? odat?...
|
 |
|
Salutare tuturor...de câteva saptamâni scalarului meu negru a început sa ii se formeze o gaura pe bot,umpic mai sus buza...si treptat a devenit din ce in ce mai adânca...azi când am ajuns acasa am vazut ca ii ies ca niste fire albe de acolo...si tot azi am vazut ca are si pe buza de sus ca o rana care nu îl lasa sa o închida....nu stiu ce sa ma fac si chiar nu as vrea sa îl pierd ca mi-a luat ceva sa formez perechiia asta....va rog ajutati-ma...sunt cam disperat
Acvariul este de 130l,filtru extern sera pt 130l cu uv ,filtru intern eheim pt 130l,schimburi de apa la doua s?pt?mâni...apa ph 6.0 de la un aparat care filtreaz? ?i declorineaza apa...kanghen se nume?te aparatul...le dau ?i vitamine... mancare numai top...
Astasez poze cu scalarul ?i astept p?rerile voastre....mul?umesc mult
|
 |
|