[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
da ma radu ...zi si tu ...o bere n`a dat si el

ce impielitati suntem
eh nu-i adevarat , eu am fost acolo asa sa ii beau cola, ionut a facut tot eu am facut curat doar dupa aceea

tine?
eu tot simulans vreau nenea ginel nu te induri sa vinzi vreo 10-20buc?
arghy wrote:Ideea e ca probabil la vara, o sa-i fac o schimbare la fata, pt ca plantele nu sunt naturale si vreau un acvariu (daca tot il am) care sa arate cat mai bine si sa fie cat mai natural.

Va multumesc tuturor pentru ajutor (o sa va mai bat la cap cu intrebari) si o sa va tin la curent cu progesele facute.

Este cea mai buna idee pe care puteai sa o ai, bravos . Iar legat de intrebari, de asta suntem aici
haoileu macatzah danc ti se pare glumesc si eu ce sa fac hâc
ce hacvariu fromos ai .....hai bine ai venit printre noi ....intr-un final , sper sa iti placa ...defapt sunt sigur ca o sa iti placa aici
Mihai_D wrote:Buna intrebare ai pus .... Si eu am niste neritide,si binenteles niste puncte albe pe geamul acvariului,filtru,lemne si apoi devin galbui ....si nimic....nu se intampla cu ele...Astept si eu un raspuns...

si eu astept de un an de zile de cand a fost scris postul, da cred ca nimeni nu a reusit de atunci
a avut cineva asa ceva, merita? pozele pe net arata destul de bine dar in bazinele tipului de la care vreau sa iau nu sunt foarte colorati , sa zicem ca sunt si speriati, seamana unpic cu Paracheirodon simulans de care caut de mult timp si nu gasesc

orice specificatii sunt mai mult decat binevenite ...preferabil de la posesori ca pe net am gasit si eu o gramada de detalii
taci c`o pun de`un cibuc cu poze la hacvarii in constanta
Glass bloodfish - Prionobrama filigera daca ai acvariu open-top nu ti-i recomand, sar din acvariu, mie mi-au sarit toti (fro 20 )
Salut si bine ai venit printre noi, nu pot decat sa iti spun ca esti in locul potrivit.

In primul rand pentru ca nu stii nimic despre acvarii iti recomand sa citesti articolul asta ca sa intelegi cam cum functioneaza un acvariu. Intradevar ai nevoie de un filtru.

1. Exista in comert magneti pentru a curata geamurile, restul bazinului va fi mai greu sa il cureti, depinde exact ce fel de alge ai acolo. Daca intradevar sunt alge sau e mai mult mizerie. Daca vrei sa il faci calumea si sa te bucuri de el iti recomand sa incepi de la 0 , sa scoti toata apa, sa cureti bine pietrisul, plantele daca sunt naturale la fel curatate sub apa cat de mult poti, eventual sa completezi cu ceva plante nepretentioase pt inceput. Ai sa citesti in articolul respectiv despre ciclare si ai sa intelegi ce este, pana nu e ciclat acvariu pestii vor suferi, asta daca vor rezista. Asa ca iti reomand daca ai o cunostinta cu acvariu sa il rogi sa ti`i tina sau eventual sa ii dai si sa iti iei tu dupa aceea alti pesti.

2. filtre gasesti la Reef pt orice marime si volum. Iar baietii de acolo te vor ajuta cu siguranta in alegerea unui produs bun.

ca intrebari....
de cat timp e acvariu in stadiul asta?
Cu ce e luminat? se poate de la lumina sa ai multe alge,
observ ca ai o fereastra acolo ...ziua soarele bate in el?

Later Edit: stai linistit nu e un acvariu profi, e un acvariu intr-un perete, eu sunt curios cum e pus acolo, ce acces ai la el, se da un capac jos ceva? si umblii usor? Profi vei deveni tu in primul rand daca ai rabdare, si apoi acvariul tau usor usor
narcis.b wrote:Si "sapuniera" mea foto nu ma ajuta cu nimic,ba din contra estompeaza tridimensionalitatea...Stanca cu parvula,cea din dreapta, e mult mai in fata decat pare in foto...asta da necaz!

saptamana viitoare ma autoinvit la o sedinta foto , sa nu te mai aud ca te plangi de poze
1-2 melcisori nu te ajuta, vreo 10-15 da, si apoi dupa poti sa vinzi din ei
mie imi place de mor parvula de pe pietre, e criminaaaaaaaal tepos asa, sunt curios daca rezista
adrian a specificat ce plante vrea printre care si cele de gazon, exprimarea si titlul e destul de interpretabil/a, are datele de contact, cine il poate ajuta cu acele specii mail sau pm.
consider ca se poate inchide
pai nu vreau sa fiu rautacios dar de ce cumperi "plante acvarice" din ikea cand sunt atatea magazine specializate care vand si on-line? nu cred ca pretul era mai mic. dupa cum aarata aduc unpic a nucusi dar nu bag mana in foc

daca ai fi trecut pe la rubrica Despre Noi si ne scriai ceva date despre tine, si daca completai la profil rubrica cu locatia te puteam indruma catre un petshop de unde puteai sa iei plante de acvariu,
alber wrote:Cu siguranta sunt mai usoare in apa.
Partea buna este ca pe magnetii aia ai putea trage un covor de Hc de sa moara lumea

nuun prefer in substrat nu pe magnet daca imi fac fro dubla psihoza la pesti? mi`i magnetizeaza si cand bag penseta imi sar din bazin pe penseta)
pam pam ...descoperire ...jbl manado contine FIER ....adica literally fier

iata ce poa` sa faca un magnet ... incercati si voi si ziceti`mi daca doar asta e cu probleme
cu grija sa nu va zgariati hacvariile si sa aruncati cu magnetii dupa mine
image image
mai oameni buni voi citit articolu pana la sfarsit?

ANGEEELICA wrote:120 l , facut in casa are capac, il dau cu masa , 2 filtre interioare , 2 incalzitoare , numai din bucuresti,pret 200 ron, nr tel 0724254027

ANGEEELICA treci te rog la profil si locatia sa stie lumea ce si cum

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: