[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: luc7777
Forum Index » Profile for luc7777 » Messages posted by luc7777
Plm. mea ma uitam acu' juma de ora la skimmer cand vad ca se dezamorseaza aerul din cilindrul injectorului, constat in final ca atunci cand pufaiam din electrinica se intampla asta
Bai Dragos ce plm de skimmer ai facut... ca asta ma spioneaza si cand ma f.....
Update.
Skimmerul a facut break-in dupa ce am scos debimetrul.
Obs.
- fara debimetru
1. spuma pufoasa in cilndrul mare.
2. in cilindrul mic, cel aflat chiar dupa injector spuma are bulele un pic mai mari decat cu debimetru.
3. gomotul de aer este mai mic
4. robinetul de iesire din camera skimmeru-lui este reglat la 3 sferturi deschis (cu debimetrul atasat daca deschideam mai mult robinetul spuma nu prea urca iar daca il inchideam urca multa apa in cilindru in loc de spuma)

Concluzii:
Debimetrul influenteaza absortia de aer, rezultatul fiind si logic din moment ce tubul lui are un diametru foarte mic.
O sa revin cu un filmulet cu/fara debimetrul pt. a observa si voi diferentele.
Vand doua surse OSRAM OPTOTRONIC OT 120W 24V P IP67 noi nefolosite.
Pret 200 ron bucata.
pret magazin: http://www.ledangro.ro/osram_optotronic_ot_120220_24024_p_1731
Hai sariti cu comenzile... ca aici e moca advertisingul nu ca pe taramul lui Jack Sparrow de pe NanoBlackReefPearl!
Ps. am vrut sa zic Jack the Ripper!
You are the fukin' king of diy!!!!
Maine o sa mufez pompa mea de 9000l sa vedem cum sta debitul de aer, pana una alta tre' sa ma obisnuiesc cu fasaitu
Nice job Dragos!
Au venit ledurile da si tu un tel maine cand ai timp.
Ce inseamna un skimmer mai mare? da si tu mai multe detalii.
Las ca le rezolvam sapt. viitoare
Durata de viata utila - 2000 ore, asta inseamna vreo 5 luni de utilizare, mi se pare cam putin, da voi stiti care cum.
Ps. ma refeream la leduri, nu la Ciortani!
Tomiza al meu a dat coltul, de ieri nu l-am mai vazut, cred ca a fost lotu' prost C'Est La Vie
@koala
Cel mai simplu este sa vopsesti background-ul cu http://www.dedeman.ro/ro/primavara/vopsele/vopsele-alchidice/email-eco-savana-negru-0-75l-acrilic.html , eu spatele bazinului vechi l-am vopsit cu Savan si a tinut foarte bine, fara bule sau pete, nu miroase se usuca in 'juma de ora.
Se poate intinde foarte bine cu un trafalet mic de bureste, in 10 min. este gata totul.
Ce baiat e Dragos asta, mai rar oameni ca el!
Felicitari pt. reusita!
kirucd wrote:78 masurat de pe fundul sumpului din interior pina la placa de sub acvariu?
Pot sa il fac si de 78, nu am lipit cupa inca.

Fa-l in pielea mea cu 3-4 cm mai mic sa aiba omu loc de manevre.....nu ma gandesc la mine
Saptamana viitoare ma apuc sa-l fac....poate ma ajuta Kiru, un baiat de pe forum, ce zici Nea Koala vrei parte? .....chiar daca vrei ai sumpurile la mine Kiddin
78...mai mult nu am...plm
Cand veniti cu dansul ?
Ps. am 76cm inaltime, sper sa intre dihania.
Sa va povestesc eu unde poate duce lipsa de mancare.
Ieri dimineata ma uit la bazin si observ ca Tomiza sta la paja pe nisip, bineinteles pe o parte , bag mana repede sa vad care-i treba si dupa cum ma asteptam era aproape lemn .... ochii erau ficsi, si abea se mai misca.
Iau repede un recipient si il bag pe Tomiza la reanimare cu juma de cub de artemia dizolvat, pun mana pe una bucata seringa si incep sa- trag in fata botului artemia, cand ghizi ce se intampla.. Tomiza al nostru suuuup si trage artemia pe gat. Dupa doua ore de terapie intensiva cu mancare, domnu inepe sa inoate prin vas de parca nimic nu se intamplase.
Dupa 24 ore vad ca e ok, nu am de ales decat sa-i dau artemia pentru a-l tine in viata.
Curve 5 fara indoiala, ala mic e jucarie
Uite aici traseul
Destination Country - Romania:Tracking Consuming:1794 Millisecond
2012-12-06 14:48, Predat la destinatar
2012-12-05 13:54, In prelucrare - Oficiul Postal Bucuresti 3
2012-12-05 08:18, In prelucrare - BSI Bucuresti
2012-12-04 14:34, Primit de la expeditor - BSI Bucuresti
2012-12-04 14:18, Sosit in Romania - BSI Bucuresti
Origin Country - China:Tracking Consuming:7862 Millisecond
2012-11-24 00:00, ????????, ????, ????
2012-11-24 00:00, ????????, ????, ????
2012-11-21 00:00, ????????, ????, ????