[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: luc7777
Forum Index » Profile for luc7777 » Messages posted by luc7777
Cu ajutorul lui Mihai azi am facut ultimele legaturi si am urcat lampa pe bazin.
La cat ne-am jucat noi cu ea radiatoarele au ramas reci, lumina este f f puternica, nu cred ca o voi tine 100% cel putin nu albul. Culorile sunt extraordinare, parca ar fi alti corali in bazin.
Poze la bazin am facut dar arata ca.... balansul de alb la telefonu asta nenorocit e de kaka, zilele urmatoare o sa fac unele cu Olympusu sa vedem ce iese.
Gand la gand cu bucurie, azi am dat si eu drumul la lumini Bravo noua si prietenilor nostrii ca fara ei viata ar fi mai grea si plictisitoare
Abea astept sa ti-o vad pusa pe bazin!
D vezi ca mai trecem pe la Conex sa iau ceva 5min.
Nu vrei sa stii cate fire mi-a ros, si cat l-am alergat
Test
Aproape gata... tu crezi ca pui si lipesti leduri precum benzile , maine sper sa-i dau drumul daca nu o ard toata ziua pe la tine
Cam ceva de genu asta:
Uite un site din Polonia cu preturi super ok.
http://www.maritex.com.pl/en/shop/category/28341/
Eu as pune pe bazin 14 royal. 14 blue, 14 cool white cu lentile de 80 grade fara nici un t5, asta insemna cam 2 AISOL (aqua illumination). Dragos are 4 AI pe un bazin de 125x60x80 si le tine in 80% maxim.
Nu mai fa comparatii de putere intre halide leduri si t5, nu au nici o relevata, Cree numai la royal blue are vreo 10 variante a cate 5 categorii de putere cu care din ele faci comparatie?
Da tati, ultraclara doar nu pun daia verde , ma gandeam la capac sa-l fac din aluminiu ca tot am luat o coala de 1mm 200x100cm si sa-l decupez pe laser pt ventilatoare.
Altele
Azi a inceput lucrul la lampa, Mihai baga piulita si eu insurubam ... multe suruburi, multe rau.
Lampa va contine: 84 leduri Cree dupa cum urmeaza:
-28 XT-E R5 alb 7000k
-28 XT-E 600Mw royal blue
-28 XP-E blue
-6 surse Meanwell ELN-60-48P
-4 coolere Thermaltake
-splash guard de sticla pe partea cu ledurile
-capac din acril negru cu decupaje pt coolere
Cateva imagini...
Sebastian Costin wrote:Nah, Dragos. Parca te vad inventand o chestie DIY ce sa iti dea obtiunea de a regla ciclarea )))

Ar fi tare... ca programu la masina de spalat... quick cycle
Update

Obs. dupa 2 zile:
- apa multa mai clara
- mult mai putine particule in masa apei
- corali parca arata mai bine (o fi placebo)
Overall cred ca beckett-ul asta face o treaba buna, cu singuranta mult mai buna decat BM.
Anuntul nu mai este de actualitate. Multumesc.
La connex sunt 115 ron buc cu tva si mai au vreo 9 in stoc iar la tme 121 ron cu tva si au 3 in stoc.
Tati, tu nu jecmanesti pe nimeni, si chiar nimeni sa nu aiba impresia ca Dragos ar face din asta un business, totul este din pasiune si omenie, lucruri cum rar le mai gasesti prin tarisoara asta. .
@Sebi
De la conexelectronic le-am luat 460 ron/4buc sunt de 48v 1.25a, tie de cat iti trebuie?
Azi am mai luat 4 surse Meanwell cu pwm, mai imi trebe niste pasta termoconductoare adeziva si apoi dau drumu la productie
Hai ca pun si aici filmuletul cu skimmerul Dragobeckett
Hai ca am facut un mic filmulet cu skimmerul in actiune, puteti sesiza nivelul de spuma si zgomotul cu/fara rotametru sec 8 si min 1.36

ps.Aveti la sfarsit un mic bonus scuzati calitatea 4k

Forum Index » Profile for luc7777 » Messages posted by luc7777
Go to: