[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Giany
Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
cea mai frumoasa planta-gazon mi se pare hemianthus cuba dar este mai pretentioasa
uite o combinatie frumoasa intre hc si parvula : http://aquadomik.ru/wp-content/uploads/2009/12/Eleocharis_parvula_3.jpg
mai bine cumparati de la colegii de pe forum plantele si ce mai vrei , o sa constati ca dai de cel putin 8 ori mai mult daca le iei din magazin, iar in afara ca sunt mai scumpe le cumperi si pline de alge/gaurite etc
iar cand o sa`ti cumperi pestii ( dupa ce faci ciclarea ) sa nu ii iei sub nicio forma de la hornbach, au numai pesti bolnavi acolo
la bricolage au , este un kit foarte bun nu trebuie decat sa il alimentezi si sa "conectezi" neonul asa arata http://www.lohuis.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=617&category_id=93&option=com_virtuemart&Itemid=99
din cate imi amintesc aveau si pt 2x18
urmeaza un filtru extern daia l`am lasat la vedere
apare din cauza ca dai prea mult de mancare la pesti, mancarea cade pe substrat apoi intra in descompunere
va rog frumos orice sfat este bine venit trebuie sa ma apuc in 1 ora de "treaba"
accept schimburi numai in Bucuresti, zona bulevardului C-tin Brancoveanu
salutare , in ultimu timp nu am putut sa ma ocup de acvariu iar maine fac schimbul de apa si mai tai din plante am nevoie de sugestii,idei cum sa mai aranjez plantele sau ce plante s`ar mai potrivi ca sa stiu sa cumpar

Am modificat titlul topicului. "Ajutor acvariu" - cum fusese denumit initial - nu are nici o legatura cu problema in sine.
Dolly
pot de 15 fire 10 lei lungime 15-20 cm
accept schimburi cu HC
am incercat sa deschid capacul acela care protejeaza starteru si balastu si nu am reusit habar n`am cum este prins ... o sa mai incerc si maine poate ii dau de cap.
cam ce buget imi trebuie?
am probleme cu capacul nu stiu cum sa mai bag inca un neon atasez o poza poate aveti voi idei...
ok multumesc de ajutor
inca o chestie , gasisem acolo 865 si 965 dar nu trebuie sa scrie pe ele si cool daylitht neaaparat ?
salut, vreau sa`mi cumpar un neon de aproximativ 50 cm,mai mare nu incape.Am fost in hornbach cele jbl sunt prea scumpe pentru bugetul meu ... m`am uitat la cele de la philips dar nu am stiut ce sa cumpar aveau si de 15w si de 18 w dar din cate am citit eu ar trebui sa am in jur de 6000-7000 lumeni iar neoanele acelea aveau maxim 2000 lumeni. Ce ar trebui sa cumpar ?
acvariu 54 litri : 60x30x30
multumesc de informatie
unde gasesc cu 3,5 ron/kg ? in bucuresti ? io am dat 11 lei pe kg
am vazut in hornbach o roca vulcanica pe jumatate fata de a mea cu 3 gauri in ea costa 30 de lei ma gandeam ca am economisit ceva bani si am facuto si cum am vrut eu
aceasta este roca
voi ce parere aveti cu cat se poate vinde ?
salutare mi`am cumparat ieri o roca vulcanica din horbach si am mesterit azi niste gauri prin ea a iesit super ce trebuie sa fac ca sa o pun in acvariu? am spalato bine bine cu apa fiarta si a stat vreo 3 ore in apa, apa nu sa colorat sau ceva de genu . Mai trebuie sa`i fac ceva?
au mai ramas 2 poturi
ma bate gandu sa`mi iau o buturuga dar nu stiu de unde(exclus reef pt ca este prea departe)
de unde credeti ca este cel mai bine? : hornbach,petshopul din grand arena, cel din real berceni sau cel din sun plazza ?
am mai auzit ca nu sunt tratate corespunzator este adevarat ?

Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
Go to: