| Message |
|
|
|
medicament sau neon? de unde asa verde?
|
 |
|
|
|
nu e problema,si eu ma confrunt cu o ciudatenie in acvariu pentru ca mi-au murit 3 pestisori mici,tre sa ma apuc si eu sa fac teste de apa si etc,asa ca nu e problema...
Legat de incalzitor o sa caut unul pe acasa,sigur trebuie sa am pe undeva unul care sa fie functional si ti-l dau,te anunt maine dimineata.
|
 |
|
|
|
eu acum ceva ani am avut caz de hexamita,identic cu ce vad in poze(legat de excremente) la Flowerhorn-ul pe care il detineam atunci, am incercat cu metronidazol(folosit pana atunci cu succes) dar nu a dat rezultate ,asa ca am apelat la SERA TREMAZOL, dupa ce am citit pe niste site-uri din afara ca ar face treaba buna, si asa a fost,dar pretul lui este cam piperat ~ 50 lei.Bafta cu puiutul sper sa se faca bine.
ps:nu mai stiu sigur dar parca metronidazolul decicla filtrul,asteptam si ideile altor colegi.
|
 |
|
|
|
poti cumpara o pompa de valuri in cazul asta
|
 |
|
|
Onut sper sa nu ai si tu neplaceri in timp cu el,dupa cum am spus ei vand filtre sub numele de sunsun si de fapt sunt alta firma,mi se pare foarte ciudata treaba asta pe langa faptul ca nu mentioneaza pe site de garantie.Vine acasa produsul te trezesti ca are un an garantie iar daca il iei din alta parte chiar iei sunsun la acelasi pret,si garantie 2 ani...eu nu sunt multumit de filtru,inca huruie,si parca din ce in ce mai tare,le-am zis celor de la iazz.ro de problema,le-am zis ca nu ma mai complic sa il trimit pentru ca m-ar costa mai mult drumul decat un rotor nou,si s-au oferit cand le vin rotoarele sa-mi trimita si mie"fara plata" 2 rotoare, au zis cam in 2-3 saptamani....la cat de neseriosi ii stiu nu or sa ma caute niciodata  ).
Pe de alta parte tin sa-i multumesc colegului nostru @Lucian pentru ca s-a oferit sa-mi dea 2 filtre fluval mai vechi de ale dansului fara macar sa ma lase sa ii dau ceva pe ele.Sper sa ma pot revansa cumva intr-o buna zi.Inca odata multumesc!
|
 |
|
|
si eu am patit la fel cu al meu,s-a spart in piciorus din acela de la capacelul mic ,am inteles ca e o problema generala,dar in timp,rotorului i s-a largit gaura si tot asa....as fi recunoscator daca le-ai gasi si nu ai ce face cu ele,binenteles ne descurcam noi cu plata/schimburi sau cinste  )cum doresti tu
|
 |
|
|
|
In ultimul timp am tot cautat piese de schimb pentru Filtrul meu extern Fluval 404,ax, rotor,capac rotor,garnitura....si aparent nu se mai gasesc cam deloc,aveti idee de un distibuitor de astfel de produse care e posibil sa aibe?
|
 |
|
|
Ptero esti pregatita sufleteste sa ii dai spre adoptie?  ) ce mai fac micutii?
|
 |
|
|
a aparut lucian  )))
|
 |
|
|
din ce vad eu e posibil sa fie infectie bacteriana.am gasit asta poate te ajuta : http://www.jbl.de/en/online-hospital/pict_diag_groups
Dai la identificare prin poze si o sa gasesti niste pesti cu ochii in ceata.citesti acolo ca spune ce sa bagi in apa.
|
 |
|
|
|
Aaa,am inteles problema...eu zic mai bine sa se puna oamenii pe invatat,ca e plin netul de informatii,sau daca nu stiu, sa intrebe aici ca sunt multi colegi forumisti care sa le raspunda...stii vorba aia "nu e prost cine vinde...e prost cine cumpara" nu zic asta cu intentia de a jigni ci ca pur si simplu tepari sunt peste tot,si oameni care nu se pricep,la fel,peste tot.Mai exista si varianta in care cel care a vandut,sa nu fi stiut ce peste e.
|
 |
|
|
|
de obicei nu prea am patit sa mi se arda vreun filtru indiferent de cati ani a avut, se mai strica cate un rotor,ax,sau parte de plastic,le-am inlocuit si s-a rezolvat,am doua filtre Fluval 404 pentru care nu prea se mai gasesc piese de schimb,au peste 6 ani fiecare si inca merg(sper sa gasesc curand si piesele,ax/rotor/capac rotor/garnitura si cam atat)
|
 |
|
|
 ) Lucian esti un dur.Pe mine nu ma lasa inima sa fac asa ceva,imi fac nervi la inceput,dupaia ma calmez si imi vad de treaba mea,ca si acum,am preferat sa rezolv singur filtrul,dar altul care nu se pricepea ce facea cu el?la cum se auzea filtrul nu mai dormeai in camera aia...
Oricum le-am zis cu frumosul ce nu mi-a placut la ei,sper sa invete din greseli,ca or sa dea vreodata de un "Lucian" si nu o sa fie bine pentru ei  )
|
 |
|
|
|
Batrane prieten koala,este vorba despre magazin online(iazz.ro) si am cumparat ca si persoana fizica,nu pe firma,persoana a zis clar ca nu fac ei dastea dar fac o exceptie si sa-l trimit...dar ca nu fac ei asa in mod normal ca e produs folosit(cica).
ei nu au la nici un produs garantie de 24 luni si nici politica de returnare,asta mi s-a parut mie ciudat,cica asa vine cu garantie de la germani,de 12 luni...de aici si frustrarea mea.Nu aveam de gand sa trimit un produs abea cumparat imediat in garantie pentru ca pur si simplu nu mi se pare normal, daca se strica in 3-4 luni atunci da,garantie....
Asa ca am preferat sa iau un rotor de 10 lei si nu sa platesc peste 20 lei la transport...
Legat de termenul de 30 de zile stiam si eu de el,legal, dar tot nu mi se pare normal,poate vreau sa-mi iau altceva in timpul asta,sau poate-mi mor pestii si depind de filtrul ala...daca tot "fac ei o exceptie" existau si metode prin care sa ne intelegem si sa se rezolve problema...dar nu au avut bunavointa si nici profesionalism
|
 |
|
|
eu consider ca se poate inchide topicul asta, sunt pseudotropheus acei itungi sau (black itungi) ,cum vreti voi.Daca se scrie mai mult de atat inseamna ca sunteti in afara topicului...aberatii multe dom'le, n-ai vazut asa ceva  )
|
 |
|
|
elis mai baga si tu poze in topicul tau  )
|
 |
|
|
|
anca nu te enerva,lasa omul sa creada ce vrea,noi doar ii raspundem la intrebare.
ps pentru cei cu intrebari de genul,exista google....e plin de poze si referinte....eu zic din experienta pentru ca i-am avut in trecut cam pe toti.Nu suntem rau voitori dar daca stiai ca e acei,dadeai un search spre exemplu "tipuri de pseudotropheus acei" sau pur si simplu scriai acei si iti completa google-ul...
|
 |
|
|
|
am avut si americani si africani, sunt mai cuminti africanii,cam pe asta ma bazez momentan, americanii sunt mult mai teritoriali,mai agresivi,mai mari,si se tin mai putini in acvariu.Binenteles si satisfactiile sunt pe masura dar sunt de parere ca inca este mic acest acvariu pentru americani,au intrat cam 400 si ceva de litri in acvariu,50 kg de nisip,cat volum mai ocupa si backgroundul....a scazut ceva de la 600 litri volum total al acvariului.
|
 |
|
|
|
as fi bagat si niste americani gen red terror si oscari sau ce mai mergea cu acestia, dar suntem oarecum la inceput cu americanii si e mai greu,nu ne trebuiesc batai de cap momentan,poate peste ceva timp ,dupa ce ne plictisim de africani,o dam si in americani.
|
 |
|
|
toti experti in ciclide africane pe aici  ) eu zic ca e pseudotropheus acei itungi
|
 |
|
|