| Message |
|
|
um02122 wrote:Mda. Gem tangul e £1500. Peste 7500 in RON?
Mai eu cred ca e o eroare undeva.
1500 sau 150?
Cu 1500 de lire iei o masina si nu una chiar proasta.Sau ma rog poate nu mai am eu notiunea preturilor,stiu ca este unul dintre cei mai rari si scumpi tangi dar totusi....nu cred.
Pe liveaquaria e 300 $ .Prea mare diferenta.
|
 |
|
|
kirucd wrote:
Baga Phosguard cat mai repede
O zi buna,
Dragos
De acord cu tine Dragos dar de unde sa ia?Lucian inca nu a adus,Florentina nu mai are.Ai vreo alta varianta ca si mie imi trebuie un bidon de 2 l.
|
 |
|
|
|
Pe mine Achilles-ul m-a fascinat mereu.Pacat ca este asa sensibil.Nu stiu pe nimeni la care sa fi rezistat mai mult de cateva luni.
Poate la Viorel in piscina lui de 3 tone.
|
 |
|
|
|
Te cam grabesti si nu o sa ai decat probleme.Toti parametrii sunt sunt peste limite si or sa fie si mai mult pe timpul ciclarii,care la apa sarata se face mult mai greu decat la apa dulce.
Cu atata piatra uscata acolo ,ai o fabrica de fosfati.Nu mai baga animale acolo ca-ti bati joc si de ele si de banii tai.
Lumina calculeaza sa fie de la 10000K in sus.
O zi buna
Cristi
|
 |
|
|
|
Completeaza si tu locatia ca sa stie lumea unde in Romania pe dreapta sa-ti trimita anemona.
|
 |
|
|
|
Foarte frumoase pozele.
Pe viu arata intr-un mare fel si mai frumos decat in poze.
Te ai gandit ca poate clown-ii o hranesc pe una mai mult in defavoarea celeilalte?Nu stiu, e doar o idee dar daca se cuibaresc intr-una din ele au mare grija sa fie satula si fericita.
|
 |
|
|
|
Maxspect
Eu am 2 asa ca pot sa le recomand.
Totusi am ceva de comentat.Au o hiba din fabrica si anume ca in partea pe unde intra cablul de alimentare in lampa exista un montaj electronic cu 2 rezistente bobinate.Au prostul obicei de a se incalzi destul de tare cand folosesti lampa la capaciate peste 70%.
Nu e regula generala dar e bine de stiut.La mine una se incalzeste una nu.Da un Google cu ''Maxspect Razor melting""
O zi buna
Cristi
|
 |
|
|
kirucd wrote:Mai am inca de lucru la ea
Si mai am si de facut niste skimmere
Da da dada da daaaa.
|
 |
|
|
Deja 3 fluturi  .Parca nu vroiam sa auzim.... daca imi amintesc eu bine
Cred ca e o alegere frumoasa .Bravo .
Sa-ti traiasca si sa creasca.
|
 |
|
|
|
Salut.
Iau eu TDS metru inline.
O sa-l rog pe Alex sa treaca sa-l ia.
Multumesc
|
 |
|
|
pc.ciprian wrote: va aparea o matahala de la tovarasu Dragos
Si tu Brutus?
|
 |
|
|
Sefu fosfor nu fosfati.
Adica (5 x 3,066)/1000=0,01533 ppm
Gresala mea e ca Hana spune ppb si nu ppm.
Ma scuzati de eroare. Ce ochi ai dom'le
|
 |
|
|
koala wrote:Yeap, e un kenya tree... de pomana, am zis si "Bogdaproste!"
Ai si la mine pregatit un Organ pipe coral.Cand doresti ti-l aduc.Si denitratul ciclat daca-ti mai trebuie.
|
 |
|
|
Azi am primit un produs din Canada ,din pacate nu-l pot incerca deoarece la mine fosforul e 5 ppm.

|
 |
|
|
Unde draq ai gasit beleaua aia? doar ce am plecat de la tine si te ai apucat de prostii
Unde era de n am vazut-o?
|
 |
|
|
|
Ti le iau eu
Ai PM
|
 |
|
|
E simplu.Chelmonul mi-l dai mie si restul ii pui la tine.
|
 |
|
|
Sa fie cu noroc.
|
 |
|
|
Nu s au aprins luminile alea???
E prea mare curiozitatea.
|
 |
|
|
|
Eu nu vreau sa stric euforia dar ....cu grija ca bazinu i proaspat si incarcatura biologica multa dintr-o data nu-i chiar OK.
|
 |
|
|