| Message |
|
|
|
Acvariul arata bine,pentru a incarca poze mai mari,incarca pozele pe site-ul nostru gratis (img.plici.ro) si posteaza linkul aici
|
 |
|
|
|
Cu cat iei un filtru mai bun la inceput,vei avea mai putine probleme mai tarziu,nu lua o chinezarie care o sa se strice incontinuu (sunt patit,m-am zgarcit la filtru pentru 40 de lei,a trebuit sa cumpar 2 in 3 luni pana l-am cumparat pe cel original scump si bun,in total am dat de 3 ori mai mult decat daca as fi cumparat filtrul bun de la inceput)
P.S nu cred ca este 150 de lei un filtru atat de mic,filtrul meu pt acvariu de 60 a fost 100 de lei...
|
 |
|
|
|
Par pui de melci sincer,ai putea sa scoti unul din apa si sa il pozezi de aproape??
Am putea vedea o poza cu tot acvariul??
|
 |
|
|
|
Sincer,mie mi se pare suspect ca un user care s-a inregistrat ieri vine cu o astfel de poveste fara niciun post anterior si sare direct la rubrica de donatii,si la ce donatie valoroasa. Donatorul ar trebui sa aiba grija ce doneaza cui,multi rechinasi umbla pe-aicea
|
 |
|
|
|
Substratul acela arata senzational,este dennerle cumva?
|
 |
|
|
|
La coralis gasesti o varietate mare de betta sanatosi si ieftini,citeste te rog articolele de la coltul incepatorului (cele "pinuite")
Iti recomand sa astepti o saptamana sa faci ciclarea,iti va fi mai usor mai tarziu,iar pestele va fi mai fericit. Betta bine intretinuti pot trai peste 3 ani,vezi profilul colegului alinutz,are un acvariu ff frumos pt betta
|
 |
|
|
Cureti cand se murdareste 
|
 |
|
|
|
Ciclul vietii..
|
 |
|
|
|
Nu ai nevoie de co2 deocamdata,daca vrei neaparat,poti face o bomba cu drojdie
|
 |
|
|
|
Wow, arata mult mai bine deja
Plantele sunt naturale sau artificiale??
|
 |
|
|
|
Bravo ca ai facut asa,datorita tie a trait atat de mult,dar te rog,urmatorului pestisor i-ai un acvariu mic,o sa arate mult mai bine,pestelui o sa-i fie mai bine,si o sa iti fie mult mai usor sa il ingrijesti (schimbi apa doar o data pe saptamana)
|
 |
|
|
Eu nu inteleg cum a supravietuit atata timp in acel bol,banuiesc ca totusi i-ai schimbat foarte des apa,altfel nu imi explic
|
 |
|
|
|
Am putea vedea o poza cu pestii si cu acvariul??
|
 |
|
|
|
Cel mai probabil este batran,am putea vedea o poza cu acvariul??
|
 |
|
|
|
Ai citit articolele de la coltul incepatorului??
|
 |
|
|
|
Pietrele acelea sunt ff urate,nu fac cinste acvariului. Iti recomand sa le schimbi cu un nisip de culoare naturala (gri,maro,negru,roscat). Crede-ma,aduxe un aport estetic enorm si ajuta la ciclare un nisip bun.
|
 |
|
|
|
Update:pret 250 de lei si primiti o tableta veche,cerneala imprimanta hp neagra si cartus imprimanta hp (nefolosite)
|
 |
|
|
|
Offf pietrele acelea...
|
 |
|
|
|
Daca iti place poti sa lasi corabia,dar scoate nisipul acela (ff urat) si ia unul maro sau gri,si tine-te de schimburile de apa
Ce contine filtrul??
|
 |
|
|
|
Femelele crevetele dragutele de ele
|
 |
|
|